Agraïm molt la incorporació d’aquest prestigiós economista, Soci del despatx professional d’economistes EVE i membre del Consell de l’empresa de consultoria internacional Competitiveness i que ha estat, entre d’altres, professor de la UB, la Universitat Pompeu Fabra i ESADE i  de l’any 2001 al 2007 Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

Aquest Consell Assessor representa i aporta una pluralitat ideològica i professional i dóna riquesa, perspectiva i valor extern als nostres projectes. Amb aquesta valuosa aportació externa de noves inquietuds, criteris i propostes, així com de noves consideracions i objectius, farem més efectiva i més eficient la tasca social de la institució.

Així, el nou Consell Assessor queda integrat pels Srs.Joaquim Triadú, Pere Clotas i Jordi Conejos, la Sra. Montserrat Dolz, el Sr. Ramon Garriga, la Sra. Esperança Molins i el Sr. Martin Navaz.

 A tots ells els hi agraïm molt la seva vinculació amb el Grup!!!

Vols coneixe’ns?

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Avís legal

User Login

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta el uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies