PONÈNCIA DE LA SETMANA!

22 març, 2018

La setmana passada vam duplicar ponència a les Escoles Proa del barri de Sants i a l’Escola Sant Jaume de la FEP de l’Hospitalet de Llobregat, arribant a 588 alumnes! Alumnes i docents van posar sobre el pupitre conceptes com els de “normalitat”, “control”, “vida social versus vida saludable”, “cuidar”, “jo i ego”. Paraules plenes …..

Llegir més

DIA INTERNACIONAL DE LA SINDROME DE DOWN

21 març, 2018

Avui, 21 de març és el dia Internacional de la Síndrome de Down; potser per la presència d’un cromosoma extra, al parell 21 del genoma humà. Així ho va designar no fa molts anys l’Assemblea General de les Nacions Unides que, amb aquesta celebració, vol sensibilitzar la consciència pública. Des del Grup Som Via volem …..

Llegir més

EL GRUP SOM VIA ESTRENARÀ PROPERAMENT NOUS VÍDEOS!!! AMB NOUS PROTAGONISTES!!!

19 març, 2018

La Conchita, el Robert i el Jonatan són els protagonistes dels nous vídeos que properament estrenarem. Volem compartir amb tots vosaltres unes històries reals de superació. L’esforç s’ho mereix!!! Hem volgut que els protagonistes d’aquests documentals siguin persones que reben el suport del nostre Grup, que ens expliquen les seves experiències, els seus projectes de …..

Llegir més

LA LLAR RESIDÈNCIA MASCARÓ REP LA VISITA DELS ALUMNES DEL CENTRE CATALÀ COMERCIAL

9 març, 2018

El passat dimarts, la Llar Residència Mascaró, un dels nostres recursos de salut mental, va rebre la visita dels alumnes de Primer Curs de Treball i Integració Social del Centre Català Comercial de Barcelona Tot plegat en el marc de les actuacions desenvolupades pel nostre programa formatiu Ments Despertes i amb l’objectiu de fer arribar …..

Llegir més

DIA INTERNACIONAL DE LES DONES 2018

8 març, 2018

El 8 de març, Dia Internacional de les Dones, és una data que ha esdevingut un símbol arreu del món i serveix per recordar la lluita de moltes dones per a millorar les seves condicions de vida. Mereix una menció especial, ja que és una de les reivindicacions ciutadanes més significatives i de més abast. …..

Llegir més

L’IMPACTE DE LA POBRESA EN LA SALUT MENTAL INFANTIL

7 març, 2018

La Vanguardia fa una anàlisi de l’augment de problemes de salut mental entre els adolescents catalans en situació de pobresa a través de la Dra. Montserrat Dolz, cap del Servei de Psiquiatria i Psicologia Infantil de Sant Joan de Déu i membre del Consell Assessor del Grup Som Via. La pobresa en la que viu …..

Llegir més

Entrevista al programa 8 al dia amb Josep Cuní i representació del grup Pro Avis al programa Els Matins de TV3

23 desembre, 2014

El passat divendres 10 d’octubre 2014, Dia Mundial de la Salut Mental es va poder escoltar, d’una banda, el Programa Ments Despertes al Programa 8 al dia amb Josep Cuní. El Xavier, un dels ponents del Programa va donar veu a l’experiència viscuda en les escoles amb els alumnes i descrivint el que és i …..

Llegir més

Nou vídeo del Grup Pro Avis

23 desembre, 2014

El Grup Pro Avis en el darrer trimestre del 2014 ha realitzat un vídeo de presentació, amb les imatges que defineixen i transmeten qui som i com ho fem, en el que les persones ateses i els professionals són els protagonistes.

Llegir més

El Grup Pro Avis- Residència Avis en família col·labora amb Mi Aportacion.org en la campanya Reyes Majos 2014 en la celebració de les festes de nadal

23 desembre, 2014

Cadascuna de les persones ateses en la Residència Avis en Família i Llar Residència Mascaró van escriure una carta adreçada a los Reyes Majos explicant les seves il•lusions i desitjos. Els passats dies 16 i 17 de desembre, durant la celebració de les Festes de Nadal de les Residències amb la col•laboració de Mi aportacion.org …..

Llegir més

La Llar Residència Mascaró guanya el primer premi del III Concurs de Postals de Nadal 2014

23 desembre, 2014

El passat dilluns 15 de desembre de 2014 la Llar Residència va participar en el III Concurs de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental. En l’edició d’enguany el Jesús va rebre el reconeixement com a finalista, el Luciano va rebre el 3r premi i la Carme va ser la guanyadora …..

Llegir més

Anem creixent, anem endavant!

19 desembre, 2014

L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies. Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i …..

Llegir més

La Fundació Viaclara celebra el dinar de nadal d’enguany

19 desembre, 2014

El passat 18 de desembre la Fundació Viaclara va celebrar el Dinar de Nadal d’enguany. Comptant usuaris i professionals sumaven 61 persones!. Durant el dinar es van entregar a cadascun dels assistents un regal de Nadal. Un any més el Restaurant Tasca i Vins va ser el lloc escollit.

Llegir més

Vols coneixe’ns?

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Avís legal

User Login

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta el uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies