APS

L´Aprenentatge i Servei a la Comunitat (APS) és una proposta educativa que integra el servei a la comunitat i l´aprenentatge acadèmic en un sol projecte i que permet als/les estudiants formar-se tot treballant sobre necessitats reals de l´entorn amb objectius de millorar-lo. Cada cop són més els centres educatius que saben que per aprendre a exercitar la ciutadania de forma responsable i compromesa cal fer-ho d´es de la reflexió però també des de la pràctica.

MENTS DESPERTES

El Grup Som Via desenvolupa el programa Ments Despertes, un programa formatiu portat a terme per persones amb una malaltía mental i consolidat a través de les seves cinc edicions. Està adreçat als centres educatius amb l´objectiu d´apropar la realitat de la malaltía mental als alumnes, per endinsar-nos en la normalització d´aquesta, així com promoure la salut amb les experiències personals dels ponents.


Convençuts que l´educació és l´eina per excel.lència per impulsar el canvi d´actitud, a nivell individual i social, i per tant, la clau d´accés cap a una societat m´es inclusiva i amb una major igualtat d´oportunitats entre les persones, des de Grup Som Via durem a terme projectes APS amb la col.laboració del Departament d´Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Aquest projecte s´emmarca en l´Educació Inclusiva, l´Educació en la Diversitat, l´Educació Emocional així com l´Educació en Valors.
Alhora, serà una bona oportunitat per treballar les competències i les habilitats socials dels participants, sense oblidar que aconseguirem faciliar la integració i normalització de les relacions personals i socials, especialment dels col.lectius més desfavorits o amb un major risc d´exclusió social.

Essent fidels a l´esperit de tots els projectes que portem a terme, totes les persones que participin a l´APS tindran un paper actiu, obert, participatiu i col.laboratiu, amb l´objectiu d´innovar i millorar tot promovent l´experimentació, la interdisciplinarietat i la cooperació.

PROGRAMACIÓ | CURS 2017-2018


Ets una escola interessada en iniciar un projecte APS amb els cursos
de 3r i 4rt d´ESO per treballar valors dins i fora l´aula?
Si és així, contacteu amb Sílvia García a través de sgarcia@somvia.org

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i jo

Tres històries d’èxit

Sigues Patrocinador!


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies