Volem compartir actituds, volem compartir entusiasme, ens agrada sumar mirades per construir entre tots els nostres projectes.
És en aquest model participatiu que tenim en marxa diversos programes de voluntariat adreçats a totes aquelles persones que atenem i que obrim a la col·laboració de tothom que comparteix la nostra missió, valors i objectius, i ho fem sota el rigor i la coordinació directa de xarxa d’entitats del voluntariat.
Obriu els programes de voluntariat:

SUPORT A LA PERSONA

Programa M’ACOMPANYES?

Objectiu
Programa centrat en l’atenció personalitzada que potencia la xarxa relacional i aporta el màxim grau d’autonomia personal a les persones amb dificultat de disposar o mantenir vincles o xarxa social comunitària.

Programa TRANSFERÈNCIES

Objectiu
Oferir un suport o activitat una persona/grup sense recursos o sense possibilitat d’accedir-ne i que ho puguin necessitar. Què sabem fer? Oferim un reforç escolar o un reforç en logopèdia. Oferim classes d’informàtica, de cuina o la lectura d’un llibre...

SUPORT A PROGRAMES / PROJECTES DEL GRUP SOM VIA
Programa MENTS DESPERTES

Objectiu
Participar de manera directa amb el programa Ments Despertes i ampliar l’equip de ponents per arribar al màxim nombre d’alumnes i escoles en la tasca de prevenció, promoció de la salut mental i d’acció formativa contra l’estigma.

Si vols més informació pots adreçar-te a sgarcia@somvia.org


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies