Consell Assessor

Constituït el Consell Assessor del Grup Som Via
Aquestes són les seves línies estratègiques i composició:

EL CONSELL ASSESSOR

El Consell Assessor representa i aporta una pluralitat ideològica, personal i professional que dóna riquesa, perspectiva i valor extern als nostres projectes, amb una mirada constructiva a les actuacions principals i transversals del Grup i, sobretot, amb el trasllat d’inquietuds, criteris, possibles línies d’actuació, propostes, consideracions i objectius per fer més efectiva i eficient la tasca social de la institució.
Quant a la composició, el Consell Assessor, està format per persones de prestigi reconegut que col·laboren de manera voluntària i que representen un ventall ampli des del punt de vista de la pluralitat i complementarietat. Persones amb dedicacions i experiències professionals diverses i provinents tant de l’àmbit de les administracions, del món social, sanitari, cultural, econòmic o de l’empresa.

FUNCIONAMENT

Es reuneix com a mínim 4 cops l’any en sessió plenària, tot aprofitant una convocatòria en la qual estiguin presents membres del Patronat. Així mateix podran també participar de forma individual o en petites comissions de treball, d’assessorament i suport al Grup.

MEMBRES DEL CONSELL ASSESSOR

JOAQUIM TRIADÚ I VILA-ABADAL
X
Corporate Compliance Officer Grupo Mediapro. Advocat, Professor Associat de l’IESE. President i patró de diverses Fundacions culturals, educatives i esportives de Catalunya. Coordinador del Consell.

JORDI CONEJOS
X
Economista (Doctor en Ciències Econòmiques) Soci del despatx professional d’economistes EVE i membre del Consell de l’empresa de consultoria internacional Competitiveness. Ha estat professor de la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i ESADE. Ha estat director general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Conseller delegat d’Agrupació Mútua i President Executiu de Bankpime. Del 2001 al 2007, Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

PERE CLOTAS I CIERCO
X
Expert en Patrocini i Mecenatge. Ex Director de Programa de l’Agència de Patrocini i Mecenatge de la Generalitat de Catalunya. Ha estat professor del Màster de RRPP i Gabinets de Comunicació de la UAB i del Màster en Gestió d’Empreses i Institucions Culturals de la UB.

MONTSERRAT DOLZ I ABADÍA
X
Cap Psiquiatria i Psicologia Infantil Hospital Sant Joan de Déu. Assessora S.M. Infantil del Pla Director de Salut Mental i Addiccions. Departament de Salut. Expert en atenció sanitària.

RAMON GARRIGA I SAPERAS
X
Expert en gestió empresarial. Ex Degà de Col·legi Enginyers Industrials de Catalunya i ex CD i DG d’empreses del Grup TÜV Rheindland a Espanya.

ESPERANÇA MOLINS MONTEYS
X
Experta en RSC. Directora de la Fundació Joaquim Molins Figueras i responsable de l’Acció Social de Ciments Molins.

MARTIN NAVAZ I GUINEA
X
President Executiu de Confide i President ADECOSE (Asociación Española de Corredurías de Seguros) Expert en gestió assistencial.

JOSÉ MARÍA TEJEDOR VILLALBA
X
General Counsel Grupo Fábricas Folch. Membre del Consell d’Administració de diverses companyies i fundacions. Expert en gestió d’empresa familiar, inversions financeres i fiscalitat. Economista (UB), Advocat (UPF) i Global Executive MBA (IESE).

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies