La Fundació Privada Viaclara és una entitat social sense ànim de lucre que forma part del Grup Som Via, i que té per finalitat la gestió i desenvolupament del servei de tutela adreçat a persones amb necessitats de suport i/o en situació de risc d’exclusió social.

La nostra raó de ser és la persona, la seva promoció personal i social, i treballem per fer possible una societat on tothom sigui considerat en condicions de plena igualtat d’oportunitats.

Serveis que es duen a terme a la Fundació Privada Viaclara:

  • Servei de tutela per a persones grans: Servei dut a terme per persones jurídiques sense ànim de lucre, dedicades a la protecció de persones grans incapacitades judicialment o protegides per càrrecs tutelars designats judicialment.
  • Servei de tutela per a persones amb malaltia mental: Servei dut a terme per persones jurídiques sense ànim de lucre, dedicades a la protecció de persones amb malaltia mental incapacitades judicialment o protegides per càrrecs tutelars designats judicialment.
  • Servei de tutela per a persones amb discapacitat intel•lectual: Servei dut a terme per persones jurídiques sense ànim de lucre, dedicades a la protecció de persones amb discapacitat intel•lectual incapacitades judicialment o protegides per càrrecs tutelars designats judicialment.

Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies