La Fundació Via Activa és una entitat social sense ànim de lucre que forma part del Grup Som Via, i que té per finalitat la gestió i desenvolupament de serveis integrals adreçats a persones amb necessitats de suport i/o en situació de risc d’exclusió social.

La nostra raó de ser és la persona, la seva promoció personal i social, i treballem per fer possible una societat on tothom sigui considerat en condicions de plena igualtat d’oportunitats.

Serveis que es duen a terme a la Fundació Pro Avis:

  • Residència Avis en família: Servei d’acolliment residencial per a persones grans, amb caràcter permanent o temporal, i d’assistència integral a les activitats de la vida diària.
  • Llar Residència Salut Mental Mascaró: Servei d’acolliment residencial, temporal o permanent, d’atenció a persones amb malaltia mental de llarga evolució i problemàtica social.
  • Servei de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar (PSAPLL) per a persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental: Servei que ofereix orientació i suport a les persones amb problemàtica social derivada de malaltia mental, amb necessitats de suport que viuen soles, en parella o bé conviuen amb altres persones (amb un nombre de quatre màxim) i que, en alguns aspectes, plantegen necessitats o tenen carències que no poden satisfer per elles mateixes. La tinença de la llar pot correspondre a la pròpia persona usuària, a una de les persones usuàries, o a l’ entitat prestadora del servei.
  • Servei de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar (PSAPLL) per a persones amb discapacitat intel•lectual: Servei que ofereix orientació i suport a les persones amb discapacitat intel•lectual, amb necessitats de suport que viuen soles, en parella o bé conviuen amb altres persones (amb un nombre de quatre màxim) i que, en alguns aspectes, plantegen necessitats o tenen carències que no poden satisfer per elles mateixes. La tinença de la llar pot correspondre a la pròpia persona usuària, a una de les persones usuàries, o a l’ entitat prestadora del servei.
  • Programa de Suport a l´Autonomia a la Pròpia Llar (PSALL) per a persones amb discapacitat física: Servei que ofereix orientació i suport a les persones amb discapacitat física i/o persones sordcegues, amb necessitats de suport que viuen soles, en parella o bé conviuen amb altres persones (amb un nombre de quatre màxim) i que, en alguns aspectes, plantegen necessitats o tenen carències que no poden satisfer per elles mateixes. La tinença de la llar pot correspondre a la pròpia persona usuària, a una de les persones usuàries, o a l’ entitat prestadora del servei.

Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies