Línies estratègiques

Línies estratègiques Anys 2016-2019

Línia estratègica 1. Persones.

Millorar la qualitat de vida i satisfacció de les persones en la realització del seu projecte de vida des d’una major participació.


Línia estratègica 2. Família i societat.

Implicar als principals grups d’interès per a la millora dels vincles familiars, la sensibilització en matèria de igualtat i normalització.


Línia estratègica 3. Creixement.

Ampliar i diversificar l’oferta i suports del Grup Pro Avis per tal de cobrir el conjunt de necessitats, tant pròpies com de l’Administració, i contribuir a millorar les condicions d’autonomia de les persones, així com assolir el màxim nivell de satisfacció i implicació en els nostres serveis
de vida des d’una major participació.


Línia estratègica 4. Organització.

Enfortir la nostra organització especialment en tres àmbits: Participació de les persones, excel·lència en la gestió i millora contínua, aliances i cooperació amb altres entitats del sector i amb l’Administració.

Memòria d'activitats

Memoria de activitats 2016 Grup Pro Avis

Memòria d'activitats 2015 Grup Pro Avis

 
Memòria d'activitats 2014 Grup Pro Avis

 


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Avís legal

User Login

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta el uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies