Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Fundació Viaclara

SOM VIA / Què fem  / Servei de Tutela / Fundació Viaclara

El Servei de Tutela garanteix la protecció de persones grans, persones amb un diagnòstic de salut mental
i/o persones amb discapacitat protegides per càrrecs tutelars, quan la família no se’n pot fer càrrec, o bé
no és considera idoni que se’n faci

 

L’objectiu és assegurar la protecció específica i personalitzada, l’administració dels béns i el ple exercici dels drets, amb l’aportació en tot moment de tots els mecanismes per a la promoció de l’autonomia de persones amb la capacitat d’obrar limitada, o en procés d’incapacitació.

En tot moment treballem per millorar de la qualitat de vida de les persones ateses, a través de la promoció, desenvolupament i defensa dels seus drets i la transferència d’informació, consell i assessorament, tant de manera particular com  a la pròpia família.

L’equip multidisciplinari del Grup SOM VIA assegura el benestar i la qualitat de vida i representa i es responsabilitza de la persona protegida amb el vincle de la proximitat i en tots aquells aspectes que detalla la sentència.

Som el camí més dinàmic que permet, en la limitació de la capacitat d’obrar, activar el suport i la presa de decisions. Per això acompanyem les persones a identificar, planificar i executar els seus desitjos i necessitats futures, d’acord amb el seu projecte de vida i amb tots els suports que els hi permeti expressar la voluntat pròpia i les responsabilitats associades.

Garantim la màxima transparència a través de la rendició anual de comptes al jutjat, que exposa al detall la situació personal i econòmica i justifica accions i gestions realitzades.

La Fundació Viaclara és un servei d’acompanyament fet amb tot el respecte, reflexió i consens.
Escoltem opinions i interessos. Compartim espais de vivència, compartim projectes de vida, coneixem la voluntat de cada persona i ho fem amb la màxima confiança.

 


Participació TV3 Quatre gats. Solitud

 

Amb la col·laboració de: