El Grup Som Via actua en un ampli ventall d’àrees segmentades entre les seves estructures organitzatives.


Així, la Fundació Som Via ofereix els següents serveis:

  • Residència Avis en família: per a gent gran que no té un nivell d’autonomia suficient per al desenvolupament de les activitats de la vida diària.
  • Residència de salut mental Mascaró: per a persones amb discapacitat derivada de problemes de salut mental menors de 65 anys.
  • Programa de suport a l´autonomia a la propia llar: Dirigit a les persones amb discapacitat física, psíquica i/o problemàtica social derivada de malaltia mental que vulguin viure soles o amb d’altres persones i que necessitin suport personal per al desenvolupament de la vida autònoma i persones sordcegues que necessiten d’un suport diari a la llar però sense necessitat de presència permanent d’un cuidador/a.La Fundació privada Via Assistencial oferirà diferents serveis per a persones amb discapacitat psíquica a La Residència Sant Sebastià, que actualment està en procés de construcció.


La Fundació privada Viaclara és una entitat tutelar per a persones amb trastorn mental, gent gran i persones amb discapacitat que estan incapacitades judicialment.


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies