SUPORT A L’AUTONOMIA A LA PRÒPIA LLAR: L’ACTITUD POSITIVA DEL DIA A DIA

A través del Servei de Suport a l’Autonomia a la Pròpia Llar treballem amb l’objectiu de fer possible que les persones puguin desenvolupar-se de forma autònoma en totes les esferes de la seva vida quotidiana, tant a la seva llar com a la comunitat.

El Programa de Suport a l’Autonomia de la Pròpia Llar és un servei d’orientació i suport per a les persones amb discapacitat intel·lectual, física i/o problemàtica social derivada de malaltia mental que han optat per viure en habitatge propi o de lloguer, soles, en parella o acompanyades (màxim quatre) i que necessiten suport personal per al desenvolupament diari i la gestió d’una vida autònoma.

L’actitud del Programa és contribuir al desenvolupament actiu de la persona en les seves activitats habituals a la llar a través d’un suport personalitzat en funció de les seves necessitats.

Podeu sol·licitar més informació a info@somvia.org


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies