SERVEIS DE TUTELA. LA GESTIÓ DEL CONSENS I LA REFLEXIÓ EN L’ACOMPANYAMENT DE LES PERSONES.

El Servei social especialitzat de Tutela garanteix la protecció de persones grans, persones amb malaltia mental i/o persones amb discapacitat protegides per càrrecs tutelars, quan la família no se’n pot fer càrrec, o bé no és considera idoni que se’n faci.

L’objectiu és assegurar la protecció específica i personalitzada, l’administració dels béns i el ple exercici dels drets, amb l’aportació en tot moment de tots els mecanismes per a promoure l’autonomia de les persones amb la capacitat d’obrar limitada, o en procés d’incapacitació.

L’equip multidisciplinari del Grup SOM VIA assegura el benestar i la qualitat de vida i representa i es responsabilitza de la persona protegida en tots aquells aspectes que detalla la sentència.

Garantim la màxima transparència a través de la rendició anual de comptes al jutjat, que exposa al detall la situació personal i econòmica i justifica accions i gestions realitzades.

Un servei fet amb tot el respecte, reflexió i consens

Escoltem opinions i interessos. Compartim espais de vivència, compartim projectes de vida, coneixem la voluntat de les persones i ho fem amb la màxima confiança.

VOLS MÉS INFORMACIÓ?
CONTACTA AMB NOSALTRES FENT CLIC AQUÍ


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies