Servei dut a terme per persones jurídiques sense ànim de lucre, dedicades a la protecció de persones grans, persones amb malaltia mental i/o persones amb discapacitat, incapacitades judicialment o protegides per càrrecs tutelars designats judicialment.

Té per objecte cobrir les necessitats de suport, protecció i garantia de tots els drets (personals i patrimonials) i promoure l’autonomia personal de les persones incapacitades judicialment o en el procés d’incapacitació en els termes que estableixi la corresponent resolució judicial.

Funcions del servei:
Totes aquelles funcions necessàries en l’àrea social, jurídica i econòmica per assegurar la protecció de la persona tutelada, l’administració i la guarda dels seus bens i en general l’exercici dels seus drets, vetllant perquè tingui la màxima qualitat de vida orientada a la promoció de l’autonomia personal.


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Avís legal

User Login

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta el uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies