Col·labora amb nosaltres

CENTRE RESIDÈNCIAL SANT SEBASTIÀ: EL NOU EQUIPAMENT A LA CIUTAT PER A PERSONES AMB DISCAPACITAT INTEL·LECTUAL

El Centre Residencial Sant Sebastià (en construcció) és un nou equipament d’assistència integral a la ciutat de Barcelona.
Es tracta d’un servei d’acolliment residencial, temporal o d’estada continuada, amb capacitat per a 48 persones i un espai d’atenció especialitzada en discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta o psicosi, que pot anar acompanyada de problemàtica sociofamiliar. És, hores d’ara, l’única residència a la ciutat de Barcelona per a persones diagnosticades amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA).

És un edifici eficient i de nova construcció, totalment integrat a l’entorn i adaptat a la realitat de cada persona. S’estructura a través d’unitats de convivència, model d’atenció nord-europeu que s’aplica per potenciar les màximes capacitats i habilitats personals i fer front a les activitats de la vida diària amb la màxima autonomia. El Centre Residencial Sant Sebastià i tots els seus espais i serveis, han estat dissenyats per permetre les condicions més idònies en tasques d’assistència, suport i inclusió social.


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies