Concurs Cinema 2017-18

El Programa d’acció social MENTS DESPERTES organitza la Primera Edició del Concurs de Cinema Ments Despertes, un concurs de curtmetratges obert a totes les escoles de Barcelona i rodalies amb la finalitat de fomentar la creativitat de l’alumne, fer un treball de sensibilització social a l’entorn de la salut i la malaltia mental, eradicar estigmes i etiquetes i afavorir la solidaritat, eines bàsiques per mantenir-nos amb una ment… ben desperta!

Cada grup d’alumnes presentarà un curt de cinema, la temàtica de la filmació, sempre amb un contingut respectuós, haurà de tenir relació amb el que els pugui suggerir el concepte Ment Desperta i transmetre un missatge educatiu. Un jurat expert farà una selecció del conjunt de curts presentats i valorarà aspectes com el vincle amb el concepte Ment Desperta, el missatge educatiu, la creativitat i originalitat, la realització… I per això està integrat per persones vinculades al món del cinema com MªLuisa Pujol, Directora de la Fundació Aula de Cinema Col·lecció J. M. Queraltó; Oriol Sala-Patau, Cap del Departament de Cinema i Ficció a Televisió de Catalunya; Maria Pau Pigem, actriu; del món de la publicitat Enric Pujadas, Mediapro i de l’àmbit sanitari la Dra. Montserrat Dolz, Cap del Servei de Psiquiatria i Psicologia de Sant Joan de Déu.

D’entre tots els treballs presentats a concurs es seleccionaran les tres obres finalistes i s’emetrà el veredicte al Festivalet de Cinema Ments Despertes, que es celebrarà el mes de juny del 2018 a l’Auditori de Mediapro. Hi haurà un curtmetratge guanyador per a cadascuna de les categories i el premi per a cadascuna d’elles consistirà en una vídeo càmera Everio R Full HD de JVC. A més, el jurat seleccionarà, d’entre totes les categories, un únic Premi al Millor Curtmetratge, que guanyarà la projecció del mateix en la programació dels Cinemes Texas de Barcelona i una Masterclass impartida per ESCAC (Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya). També volem agrair el treball i la col·laboració desinteressada de Vänster and Lei per realitzar l’excel·lent disseny gràfic del cartell d’aquest primer concurs de cinema. Amb aquest, el Programa Ments Despertes vol oferir una proposta educativa i de sensibilització de la salut mental a través del cinema.

 

titol

 

Directora de la Fundació Aula de Cinema

Cap del departament de cinema i ficcio a televisio de catalunya

Actriu la riera nit i dia el comisario infidels

responsable publicitat patrocinis i marqueting mediapro

cap del servei de psiquiatria i psicologia de sant juan de deu

 

  • proavis
  • 21 novembre, 2017
  • General

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Avís legal

User Login

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta el uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies