Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Comitè d’Ètica Grup SOM VIA

SOM VIA / Qui som / Comitè d’Ètica Grup SOM VIA

El Grup SOM VIA dona impuls al seu Comitè d’Ètica, una eina propera i interdisciplinària, creada amb la voluntat de promoure els valors ètics i oferir assessorament en la presa de decisions, abordatge i resolució davant les qüestions ètiques que puguin plantejar-se en la pràctica diària de la nostra intervenció social.

Es tracta d’un espai consultiu format per diferents perfils professionals del Grup, que aporta reflexió i recomanacions per a la millora de les pràctiques professionals i l’acompanyament a les persones.

Amb aquest Espai, el Grup SOM VIA incideix en la millor qualitat dels serveis, així com en la cura dels equips professionals i de les persones que acompanyem.

Els comitès d’ètica són reconeguts pel Departament de Drets Socials, i compten amb el suport del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya.

El Comitè d’Ètica del Grup SOM VIA atén només consultes de caràcter ètic i no aquelles relacionades amb casuístiques particulars.

Es recomana visitar la Biblioteca de Casos d’Ètica Aplicada als Serveis Socials que promouen l’Observatori d’Ètica Aplicada de la Fundació Campus Arnau d’Escala i el Comitè d’Ètica dels Serveis Socials, per consultar casos que s’han treballat en comitès i espais de reflexió arreu del territori.


Podeu fer arribar les vostres consultes emplenant el formulari que trobareu a continuació:

Tota la informació i les dades que faciliteu al Comitè tindran caràcter confidencial.

Informació de contacte
Contextualitza el cas que motiva la consulta (tipus de servei, professionals implicats, persones usuàries, etc...

Accepto la política de privacitat, llegeix la política de privacitat abans d'acceptar-la


Amb la col·laboració de: