Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Comitè d’Ètica Grup SOM VIA

SOM VIA / Qui som / Comitè d’Ètica Grup SOM VIA

El Grup SOM VIA dona impuls al seu Comitè d’Ètica, una eina propera i interdisciplinària, creada amb la voluntat de promoure els valors ètics i oferir assessorament en la presa de decisions, abordatge i resolució davant les qüestions ètiques que puguin plantejar-se en la pràctica diària de la nostra intervenció social.

Es tracta d’un espai consultiu format per diferents perfils professionals del Grup, que aporta reflexió i recomanacions per a la millora de les pràctiques professionals i l’acompanyament a les persones.

Amb aquest Espai, el Grup SOM VIA incideix en la millor qualitat dels serveis, així com en la cura dels equips professionals i de les persones que acompanyem.

Els comitès d’ètica són reconeguts pel Departament de Drets Socials, i compten amb el suport del Comitè d’Ètica dels Serveis Socials de Catalunya.

El Comitè d’Ètica del Grup SOM VIA atén només consultes de caràcter ètic i no aquelles relacionades amb casuístiques particulars.

Es recomana visitar la Biblioteca de Casos d’Ètica Aplicada als Serveis Socials que promouen l’Observatori d’Ètica Aplicada de la Fundació Campus Arnau d’Escala i el Comitè d’Ètica dels Serveis Socials, per consultar casos que s’han treballat en comitès i espais de reflexió arreu del territori.


Podeu fer arribar les vostres consultes emplenant el formulari que trobareu a continuació:

Tota la informació i les dades que faciliteu al Comitè tindran caràcter confidencial.

Informació de contacte
Consulta per al Comitè

Accepto la política de privacitat, llegeix la política de privacitat abans d'acceptar-la


Amb la col·laboració de: