Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Consell Assessor

SOM VIA / Qui som / Consell Assessor

El Consell Assessor representa i aporta una pluralitat ideològica, personal i professional que dóna riquesa, perspectiva i valor, amb una mirada constructiva a les actuacions principals i transversals del Grup i, sobretot, amb el trasllat de propostes i consideracions que facin més efectiva i eficient la tasca social de la institució.

Quant a la composició, el Consell Assessor, està format per persones de prestigi reconegut que col·laboren de manera voluntària i que representen un ventall ampli des del punt de vista de la pluralitat i complementarietat. Persones amb dedicacions i experiències professionals diverses, tant de l’àmbit de les administracions, del món social, sanitari, cultural, econòmic o de l’empresa.

MEMBRES DEL CONSELL ASSESSOR

JOAQUIM TRIADÚ I VILA-ABADAL

Corporate Compliance Officer Grupo Mediapro. Advocat, Professor Associat de l’IESE. President i patró de diverses Fundacions culturals, educatives i esportives de Catalunya.
Coordinador del Consell.

JORDI CONEJOS SANCHO

Economista (Doctor en Ciències Econòmiques) Soci del despatx professional d’economistes EVE i membre del Consell de l’empresa de consultoria internacional Competitiveness. Ha estat professor de la Universitat de Barcelona, la Universitat Pompeu Fabra i ESADE. Ha estat director general d’Indústria de la Generalitat de Catalunya, Conseller delegat d’Agrupació Mútua i President Executiu de Bankpime. Del 2001 al 2007, Degà del Col·legi d’Economistes de Catalunya.

MONTSERRAT DOLZ I ABADÍA

Cap Psiquiatria i Psicologia Infantil Hospital Sant Joan de Déu. Assessora S.M. Infantil del Pla Director de Salut Mental i Addiccions. Departament de Salut. Experta en atenció sanitària.

RAMON GARRIGA I SAPERAS

Expert en gestió empresarial. Ex Degà de Col·legi Enginyers Industrials de Catalunya i ex CD i DG d’empreses del Grup TÜV Rheindland a Espanya.

FRANCESC LABASTIDA AZEMAR

Arquitecte. Professor de l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona i del Màster de Projectació Urbanística. Professor de l’escola Elisava de Barcelona i de l’escola SERT. Ha estat Degà del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya, Sots-President del Consell Permanent de l’Institut de Tecnologia de la Construcció de Catalunya IETC. Arquitecte Pèrit Forense del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya. Premi FAD 1985 i 1992.

ESPERANÇA MOLINS MONTEYS

Experta en RSC. Directora de la Fundació Joaquim Molins Figueras i responsable de l’Acció Social de Ciments Molins.

CORAL REGÍ RODRÍGUEZ

Biòloga i educadora. Directora de l’Escola Virolai durant els darrers vint-i-cinc anys.
Molt vinculada al món educatiu col·labora amb diferents associacions i fundacions: Fundació Bofill, Coordinadora de Fundacions, CATESCO, Futurs de l’Educació…
Membre del Consell Escolar de Catalunya com a persona de prestigi en el sector educatiu.

Amb la col·laboració de: