Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 

Fundació Viaclara

SOM VIA / Què fem  / Servei de Suport i Acompanyament / Fundació Viaclara

TU

Tu penses, tu decideixes.

Tu ets allò que vols ser, tu avances
pel teu propi camí.

NOSALTRES

Som el teu suport, som les propostes
positives en el teu projecte de vida.

Som l’acompanyament precís en tot allò
que desitges, que penses i necessites.

AVANCEM JUNTS

Amb llibertat, amb compromís, perquè
tenim la força que ens regala la confiança.

Amb seguretat, amb les habilitats
i els avantatges que t’ajuden a viure.

Amb els principis de la Convenció Internacional sobre
els Drets de les Persones.

La Fundació Viaclara és una entitat sense afany de lucre que treballa pels drets humans i la qualitat de vida de les persones. És la figura de suport del Grup SOM VIA que acompanya drets i facilita la vida a les persones amb diversitat funcional intel·lectual i deteriorament cognitiu.

Estem al costat de cada persona amb proximitat i sabem compartir objectius reals. Aquesta és la millor manera per avançar dia a dia i anar molt més enllà de la inclusió, perquè treballem convivència, autonomia, vida independent, oportunitats i presa de decisions en cada trajecte de vida.

I ho fem amb els mecanismes de suport social i les mesures d’assistència jurídicament establertes, sigui judicialment o decidides per la pròpia persona, amb representació o sense. Aquesta és la maquinària més precisa que configura un suport a mida adreçat a cada realitat i cada vida, en funció de la intensitat que es requereixi i la temporalitat adequada en els aspectes social, patrimonial, econòmic, jurídic o de salut que es considerin.

Autonomia i
vida independent

Salut

Finances i béns
patrimonials

A la Fundació Viaclara treballem amb tot rigor i constància i ens uneix el vincle de la confiança, perquè cada una de les nostres accions es fonamenta en la Convenció Internacional dels Drets de les Persones amb discapacitat de les Nacions Unides, ratificada i posada en vigor per l’Estat Espanyol l’any 2008 i d’obligat compliment i, en especial assentem el nostre model d’acompanyament en els articles 12 i 19 d’aquest tractat, que obliguen a l’igual reconeixement de la persona davant la llei, el dret a la persona a poder decidir, el dret a la vida independent i a ser inclòs en la comunitat.

Som satisfacció de drets, som recursos sense etiquetes, també som acords construïts des de la precisió que cada realitat necessita.

Garantim la màxima transparència a través de la rendició anual de comptes al jutjat, que exposa al detall la situació personal i econòmica i si s’escau justifica cada acció realitzada.

 

 


Vols més informació?

 

Participació TV3 Quatre gats. Solitud

 

Amb la col·laboració de: