Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 
SOM VIA / Notícies  / EL GRUP SOM VIA APOSTA PER LA PROMOCIÓ, LA PARTICIPACIÓ, EL RECONEIXEMENT INTERN ,EL BON CLIMA LABORAL, LA FORMACIÓ… I INICIA EL PLA DE GESTIÓ DEL TALENT.

Actualitat

EL GRUP SOM VIA APOSTA PER LA PROMOCIÓ, LA PARTICIPACIÓ, EL RECONEIXEMENT INTERN ,EL BON CLIMA LABORAL, LA FORMACIÓ… I INICIA EL PLA DE GESTIÓ DEL TALENT.

Conscients del valor de les persones que en formen part, el Grup Som Via presenta el  Pla de Gestió del Talent, un procés que resulta del compromís, la motivació i la implicació constant dels seus professionals.

És una realitat que la qualitat de les treballadores i treballadors del Grup -enteses com una suma de compromís i capacitat- junt amb el talent organitzatiu de l’Entitat, són les peces clau per al resultat positiu dels projectes. De manera conjunta i coordinada, aquests dos potencials ens permeten una millora continuada amb el propòsit d’oferir la màxima qualitat en els nostres Serveis per a les persones que més ho necessiten.