Des del Grup Som Via volem destacar la iniciativa gestionada per l’Hospital Sant Joan de Déu i encapçalada pel seu equip, del que hi forma part la Dra. Montserrat Dolz, Cap del Servei de Psiquiatria Infantil i Juvenil del mateix Hospital i membre del Consell Assessor del Grup Som Via.

Es tracta d’un centre terapèutic i educatiu innovador d’atenció al menor amb trastorn mental ubicat al Monestir de Valldonzella de Barcelona i que aplica el model innovador d’atenció integral que inclou família, entorn i societat, model emprat en els recursos socials i pla estratègic del Grup Som Via i que també s’aplicarà a través de les unitats de vida i convivència del nou Centre Residencial Sant Sebastià, el primer equipament assistencial per a persones amb autisme de la ciutat de Barcelona i que hem començat recentment la primera fase de construcció.

Acompanya’m atén casos que estan sota la tutela de la Generalitat de Catalunya, així com infants que requereixen una atenció especialitzada d’elevada intensitat. De les 30 places disponibles al centre, 25 estan destinades a infants i joves sota la tutela de la Direcció General d’Atenció a la Infància i l’Adolescència (DGAIA). Les 5 places restants es reserven a infants o adolescents que poden ser derivats per dispositius dels departaments de Salut i Treball, Afers Socials i Famílies.

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies