Ahir ponents de Ments Despertes, la Presidenta i alguns professionals del Grup SOM VIA vam anar d’estrena a l’espectacle “Només una vegada”, programat dins del Festival Grec.

“Només una vegada” compta amb l’actriu Mª Pau Pigem que ha col·laborat amb el Programa Ments Despertes com a membre del jurat del Concurs de Cinema i també en la formació dels ponents.

L’espectacle planteja una gran reflexió als espectadors: Què passaria si després d’anys d’estabilitat i seguretat, la teva parella t’aixequés la mà? Si perdés els papers? Si no ho havia fet abans, ho tornarà a repetir?

Des del Grup SOM VIA volem felicitar a tot l’equip i molt especialment a la Mª Pau Pigem per la seva interpretació com a psicòloga d’un programa contra la violència masclista.

El seu personatge i la història de la parella protagonista, fan que serveixi com a vehicle per a despertar la consciència, reflexionar cap a la profunditat, l’essència de les violències del nostre dia a dia. No us la perdeu.

Només estaran fins aquest diumenge 22 de Juliol!!

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies