L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies.

Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i particulars a l’Entitat, realització d’actes interns per a la recaptació de fons com ha estat la venda de roses per St. Jordi i la venda de la loteria de Nadal.
Són 7 els voluntaris membres de l’Equip de Ponents en el Programa Ments Despertes, realitzant 10 xerrades en les escoles.
Acabem l’any amb 33 voluntaris en el Programa de Voluntariat!. A tots i totes, als que hi sou i als que heu estat, GRÀCIES, en majúscules!

Durant el 2014 els diferents Serveis del Grup han col•laborat amb diverses Campanyes d’altres Entitats: Atrapalo Social, Dia del Guiño de Mi Aportación; el Programa Dono, Plataforma de donacions tecnològiques. Fundación Once, amb la Reyes Majos de Mi Aportación i en les pròpies com la Venda de roses per Sant Jordi i Venda de Loteria de Nadal.

proavis

  • proavis
  • 19 desembre, 2014
  • General

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies