Hem finalitzat el rodatge dels nous vídeos amb els nous protagonistes. Ho tenim tot a punt!!!

Des del Grup Som Via treballem dia a dia per aconseguir que tots i totes tinguem les mateixes oportunitats al llarg de la nostra vida i que tots i totes puguem participar de manera plena en la societat. A través de les nostres fundacions desenvolupem diferents projectes i comptem amb diversos serveis per facilitar la millora de la qualitat de vida             i l’autonomia de les persones que atenem.

Els tres vídeos són una mostra d’aquest treball transversal del Grup i que implica experiència, compromís, esforç i per damunt de tot, persones.

Persones que, com la Conchita, el Jonatan i el Robert, coneixereu al llarg de les properes setmanes. Tres històries reals de superació.

No us les perdeu!!!

 

  • Your email address will not be published. Required fields are marked *
  • You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies