Benvingudes i benvinguts a la nostra web.

Aquest any farà 25 anys que vam iniciar la nostra activitat com a entitat social sense ànim de lucre. Vam començar l’any 1994, com una petita associació i pas a pas i seguint una ruta sempre marcada pel compromís hem anat ampliant els nostres serveis. Avui som un Grup constituït per tres fundacions orientades al servei de les persones amb necessitats de suport i/o en situació de risc d’exclusió social, principalment persones amb discapacitat i/o malaltia mental i gent gran.

El Grup SOM VIA és avui un equip professional rigorós en l’atenció a les persones i que promou la plena inclusió en situacions de vulnerabilitat i/o malaltia mental. A nosaltres ens mouen les persones, però també el compromís, la innovació, la qualitat i la millora constant. Estem segurs que aquesta és la línia de treball que ens permet aportar uns serveis òptims i garantir la igualtat d’oportunitats i la participació real i efectiva de totes les persones en la societat.

De la mateixa manera que és satisfactori consolidar objectius també ho és assolir nous reptes, nous projectes, nous compromisos. Anar creixent per ser més eficients. I és per això que volem compartir-ho i convidar-vos a conèixer-nos a fons amb tota la informació sobre qui som i què fem, i naturalment, acostar-vos una plataforma de coneixement i d’experiències per promoure el treball en xarxa i la cooperació comunitària entre les persones, les entitats socials i altres sectors.

Segur que trobareu informació que us serà útil i interessant o també notícies que ens ajudaran a entendre’ns una mica millor els uns als altres i viure la diversitat com un bé col·lectiu.

Acompanyeu-nos a fer Via!

Jaume Viaplana
President Grup SOM VIA


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies