A l’any 1994, el Grup Som Via iniciava la seva activitat com a entitat social sense ànim de lucre orientada a la gestió i desenvolupament de serveis integrals adreçats a persones amb necessitat de suport i/o en situació de risc d’exclusió social.

Des d’un inici hem desenvolupat la nostra activitat des d’un profund compromís per la innovació i la qualitat, la millora i l’aprenentatge constant, i l’aplicació de metodologies del sector privat al sector social, treballant per a garantir la igualtat d’oportunitats i la participació real i efectiva de totes les persones en la societat.

Avui, vint anys després, és una enorme satisfacció seguir avançant i millorant al servei d’aquesta finalitat que ens va fer emprendre aquest camí ple de reptes, i per això ens complau presentar-vos el lloc Web del Grup Som Via, on volem posar a l’abast de totes les persones, la informació sobre qui som i què fem, i sobretot posar a disposició de tothom una plataforma d’intercanvi de coneixement i experiències que promogui el treball en xarxa i la cooperació entre les entitats socials i altres Sectors del nostre teixit social.

Esperem que podeu trobar informació que us sigui d’utilitat o interès, i testimonis que ens ajudin a tots a entendre’ns una mica millor els uns als altres, i viure la diversitat com un bé col•lectiu i una riquesa del nostre món.

Tots tenim molt a fer i molt camí per endavant!


Jaume Viaplana
President Grup Som Via


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies