Tenir un projecte vital de futur construït des de la màxima autonomia personal és clau. És en aquest sentit que des del Grup SOM VIA comencem el programa Canvi d’Airesencaminat al treball de capacitació, aprenentatge i entrena­ment d’habilitats quotidianes per a la vida diària.

Canvi d’Aires neix amb un objectiu molt clar: facilitar a les persones amb discapacitat la possibilitat de viure de la manera més autònoma possible. Persona, necessitats, desitjos i preferències són el centre.

Canvi d’Aires és una acció social, un nou repte del Grup coordinat per l’Ali Viaplana, una de les principals creadores i impulsores del Programa Ments Despertes.

Canvi d’Aires és compartir responsabilitats en els processos clau, és desenvolupar-se cap a una vida independent, és estimar-se i és tenir cura d’un mateix/a, d’integrar hàbits i rutines saludables. És sentir-nos més segurs dia a dia.

Avancem. La vida és canvi i el canvi és vida.

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies