Iniciem les obres del Centre Residencial Sant Sebastià, un nou equipament d’assistència integral a la ciutat de Barcelona.

Es tracta d’un nou recurs amb capacitat per a 48 usuaris que oferirà un servei d’atenció especialitzada en discapacitat intel·lectual, trastorn de conducta o psicosi que pot anar acompanyada d’una problemàtica sociofamiliar. El Centre té la particularitat de ser l’única residència ubicada a la ciutat de Barcelona per a les persones diagnosticades amb TEA (Trastorn de l’Espectre Autista).

És un edifici de nova construcció, energèticament eficient i amb una superfície total superior als 2.500m2. Es caracteritza per la seva lluminositat i espais amplis i funcionals, on s’han considerat les aportacions dels professionals del Grup en la seva construcció.

L’objectiu és aixecar un edifici totalment integrat a la ciutat, adaptat a la realitat i estructurat a través d’unitats de convivència, el model d’atenció que s’aplica al nord d’Europa per tal de potenciar les capacitats personals i habilitats socials i poder fer front a les activitats de la vida diària amb la màxima autonomia. Igualment ha estat dissenyat per permetre les condicions més idònies en tasques d’assistència, suport i inclusió social dels usuaris.

Comencem a construir el nou compromís del Grup SOM VIA amb les persones i en aquest sentit volem agrair el suport de les principals institucions del país (Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona i Arquebisbat de Barcelona) i la implicació de totes aquelles persones, empreses i entitats que ens ajuden a aixecar aquest important projecte.

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies