En aquestes últimes dècades s’ha vist l’increment de l’esperança de vida en països desenvolupats. A Catalunya, d’acord les dades més recents,  l’esperança de vida és de 80.4 anys en Homes i de 85.9 en les Dones.

Actualment veiem a la societat circular una tendència de persones grans que segueixen un model de vellesa activa, d’envelliment satisfactori. Però què passa quan no es donen tots aquests aspectes? Quan hi ha un sentiment de soledat o d’abandonament? Quan la persona ha de viure en una institució residencial?

Indicadors de pobresa, salut i viudetat són claus que poder determinar situacions de vulnerabilitat social, que són freqüents però poc visibles i per tant, reclamen la necessitat de viure en una institució residencial.

La setmana passada es  va celebrar el Dia internacional de la Gent Gran i volem presentar-vos el model del Grup Som Via “I vostè què vol?” basat en la centralitat de la persona i la capacitat de autodeterminació quan es donen aquestes situacions sovint no desitjades però reals.

“I vostè què vol?”  és el model on la intimitat de la persona i el respecte en les seves pròpies decisions són els principis  bàsics. Una visió humana i innovadora dintre dels nostres serveis residencials.

 

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies