El passat 29 de gener, el Degà del Col·legi, Dr. Josep Vilajoana i el President del Grup Pro Avis, Sr. Jaume Viaplana, van signar al deganat un conveni de col·laboració entre les dues entitats, pel qual el Col·legi aprova validar els seus continguts i aprofitar de manera conjunta el programa com a eina en el camp de la psicologia cínica i terapèutica.
Així mateix, ha posat a disposició del usuaris de la Fundació el servei d’atenció en salut mental PSICOXARXA, per donar atenció psicològica a persones amb pocs o sense recurs econòmics.
Gràcies a aquest conveni donem un pas essencial en la qualitat i en el desenvolupament actiu de recursos adreçats a la millora de la qualitat de vida i de la salut mental!!!

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Avís legal

User Login

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta el uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies