Maximitzem l’ajuda  en aquests moments complicats i posem el nou Centre Residencial Viladrosa a disposició de la ciutadania de Barcelona i de les autoritats del país. Les persones són la nostra prioritat.

Entrem en escena en tot el necessari per acollir persones amb emergència social i positius per coronavirus que no poden aïllar-se en el seu lloc de vida, derivades dels diferents recursos sanitaris de la ciutat.

Agraïm l’esforç enorme de tothom que ha fet possible la posada en marxa d’aquest nou equipament, a les administracions per comptar amb nosaltres com a recurs temporal d’emergència, a la Fundació Bosch Aymerich pel seu important suport així com a la Fundació la Caixa i la Fundació Roviralta, a Ciments Molins, ABB/Niessen, Arpa, Baxi, Duravit, Fagor, Hitachi, Lamp, S&P, Tece, Thyssenkrupp Elevadores, TRES  Griferia i Umbelco per la seva important col·laboració.

#nousreptes #CentreResidencialViladrosa #depersonaapersona #fundacioboschaymerich

 

  • Your email address will not be published. Required fields are marked *
  • You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies