Josep M. Bosch Aymerich, arquitecte, enginyer i empresari català, amb més de cinc-centes obres cabdals va ser una persona creativa, inquieta, innovadora i amb visió de futur. Entre d’altres, és seu l’establiment de la fàbrica SEAT a Barcelona, la creació l’Institut d’Estudis Nord Americans o de l’estació d’esquí de la Masella. Indústria, arquitectura, empresa i desenvolupament del territori al servei de les persones.

És sota aquests valors que la Fundació Bosch Aymerich posa l’accent en la millora de la realitat de moltes persones. Construeix innovació social, convivència i participa de manera activa en la construcció i activitats del Centre Residencial Viladrosa, el nou recurs del Grup SOM VIA per a persones amb discapacitat intel·lectual i autisme a la ciutat Barcelona. Un nou servei i una actitud que aporta qualitat de vida i autonomia a les persones amb vulnerabilitat.

Moltes gràcies per compartir actitud amb nosaltres!

 

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies