Els projectes d’estudi de dues de les nostres usuàries han obtingut les beques de la Fundació Maite Iglesias Baciana. Amb aquest important ajut podran continuar els seus estudis i desenvolupar els seus projectes de futur.

A través d’aquesta iniciativa, que permet la formació i capacitació professional, les beneficiàries podran adquirir, amb el seu esforç personal, les millors eines per accedir a la seva futura integració al món laboral.

Des de fa vint-i-dos anys aquesta Fundació desenvolupa una important tasca nacional i internacional oferint la possibilitat a dones de tot el món en situació d’exclusió social i sense recursos de formar-se i preparar-se per a emprendre una vida millor.

Des del Grup Som Via volem reconèixer el treball d’aquesta iniciativa solidaria i de compromís amb els que més ho necessiten.

  • Your email address will not be published. Required fields are marked *
  • You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies