Els projectes d’estudi de dues de les nostres usuàries han obtingut les beques de la Fundació Maite Iglesias Baciana. Amb aquest important ajut podran continuar els seus estudis i desenvolupar els seus projectes de futur.

A través d’aquesta iniciativa, que permet la formació i capacitació professional, les beneficiàries podran adquirir, amb el seu esforç personal, les millors eines per accedir a la seva futura integració al món laboral.

Des de fa vint-i-dos anys aquesta Fundació desenvolupa una important tasca nacional i internacional oferint la possibilitat a dones de tot el món en situació d’exclusió social i sense recursos de formar-se i preparar-se per a emprendre una vida millor.

Des del Grup Som Via volem reconèixer el treball d’aquesta iniciativa solidaria i de compromís amb els que més ho necessiten.

  • Your email address will not be published. Required fields are marked *
  • You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vols coneixe’ns?

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Avís legal

User Login

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta el uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies