Des del 22 de setembre el Grup Pro Avis compta amb un nou òrgan d’assessorament i suport a la seva activitat. S’ha constituït el Consell Assessor, un òrgan que representa i aporta una pluralitat ideològica i professional per donar riquesa, perspectiva i valor extern als nostres projectes i per transmetre alhora un compromís constructiu a les actuacions principals i transversals del Grup. Amb aquesta valuosa aportació externa de noves inquietuds, criteris i propostes, així com de noves consideracions i objectius, farem més efectiva i més eficient la tasca social de la institució.

Quant a la composició, el Consell Assessor, està format per persones de prestigi reconegut que col·laboren de manera voluntària i que representen un ventall ampli des del punt de vista de la pluralitat i complementarietat. Persones amb dedicacions i experiències professionals diverses i provinents tant de l’àmbit de les administracions, del món social, sanitari, cultural, econòmic o de l’empresa. Els membres que formen el consell són: Joaquim Triadú, Pere Clotas, Montserrat Dolz, Ramon Garriga, Esperança Molins i Martin Navaz.

A tots ells els hi agraïm molt la seva vinculació amb el Grup!

 

 

  • proavis
  • 24 novembre, 2017
  • General

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Avís legal

User Login

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta el uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies