Anar de compres, visitar museus, passejar a l’estiu, tenir cura d’un mateix i mantenir-se actiu és, en definitiva, fer vincles amb el lloc de vida, amb la comunitat. També entre les vides anònimes, protagonistes poc visibles i amb vides diverses com les que atenem al SAVI.

El SAVI-Servei d’Acompanyament a la Vida Independent és un dels serveis que gestiona el Grup SOM VIA i fa possible que persones amb discapacitat i/o malaltia mental, siguin capaces d’autogestionar el seu estat de salut i assolir una millor qualitat de vida, una vida activa i amb una major autonomia.

La Núria, amb ganes de saber més, va decidir aquest estiu visitar el Museu de Disseny de Barcelona i el Jose Antonio fa la compra amb ulls grans per mantenir una dieta equilibrada i saludable.

Vides comunes, vides particulars, vides independents!

 

  • Your email address will not be published. Required fields are marked *
  • You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies