L’Associació Catalana de Llars de Salut Mental va atorgar els Premis a les millors postals de Nadal 2018. L’Enric Corbella, de Can Tarrida, la Lluïsa Argelich, de la Sardana i la Marta Riera, de Torrent, van ser el tres guardonats.
L’acte, que va tenir lloc al magnífic escenari del Centre Cívic Urgell, va comptar amb el discurs inaugural de la Sra.Carmen Armengol,  vicepresidenta de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental i co-fundadora del Grup SOM VIA.
Seguidament, l’actriu, presentadora i amiga Míriam Escurriola va conduir l’acte i va compartir amb els més de 180 assistents allò que significa tenir “la clau de casa” i la importància del poder prendre part en la presa de les decisions quotidianes a les llars i residències.
Una cloenda molt sonada, a càrrec de la Batukada Inclusiva Artesà, va concloure un acte ple d’emocions, actuacions, convivència i de transformació social.

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies