L’Associació Catalana de Llars de Salut Mental va atorgar els Premis a les millors postals de Nadal 2019. La Paula Pache, de Llar Residència Verdaguer, el Luciano Soldatti de la Llar Residència Mascaró i la Núria Ros de la Llar Residència Sant Martí, van ser els guardonats.

L’acte, que va tenir lloc al magnífic escenari del Centre Cívic Urgell, va comptar amb el discurs inaugural de la Sra. Carmen Armengol, vicepresidenta de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental i copresidenta del Grup SOM VIA. L’actriu, presentadora i amiga Míriam Escurriola va conduir l’acte i va recordar als més de 180 assistents allò que realment importa és l’amistat, la imaginació, la il·lusió i ser protagonistes de la nostra vida, tot de la mà del llibre “El Petit Príncep”:

Una actuació espectacular, a càrrec de la cantant de jazz Gwen Perry, va fer ballar a tots els assistents i va concloure un acte ple d’emocions, actuacions, convivència i bons desitjos de cinc estrelles.

 

  • proavis
  • 12 desembre, 2019
  • General

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies