Metodologia, rigor i aportacions en el treball comunitari per als futurs professionals. Aquest és el missatge que des de l’equip de MENTS DESPERTES hem transmès aquesta setmana a l’alumnat de tercer i quart curs dels Graus d’Educació i Treball Social de la UB-Universitat de Barcelona.

Un doble camí en la formació: Una ponència que obre la porta a la conscienciació i la responsabilitat en la professió i que permet la participació de la persona amb diagnòstic en una recuperació activa, l’abandonament del rol de malalt mental i pronunciar la identitat.

Agraïts per la participació de l’alumnat i l’impacte de la ponència, constructora de la visió en responsabilitat i de la realitat de l’existència d’una vida digna més enllà de la malaltia.

La ponència està situada en l’assignatura Salut Mental i Discapacitat del Departament de Mètodes d’Investigació i Diagnòstic en Educació, per tal d’adquirir una capacitat reflexiva i crítica davant la mirada social i les propostes d’acció socioeducativa

 

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies