Compartim interessos amb l’alumnat i estem molt satisfets de poder contribuir en la recerca aportant el coneixement i l’experiència del Programa d’acció formativa MENTS DESPERTES.

Aquest curs, col·laborem amb estudiants del Grau d’Educació Social de la UB-Universitat de Barcelona, amb el treball de recerca de Batxillerat de l’alumna de l’Escola Sant Jaume de la FEP de l’Hospitalet de Llobregat i amb les estudiants de Cicle Formatiu de l’institut Salvador Seguí, al barri de Sant Martí de Barcelona.

Donar veu als protagonistes i a les experiències en salut mental del programa MENTS DESPERTES dóna com a resultat uns interessants treballs de l’alumnat (immersió en l’àmbit professional de les pròpies persones amb experiència en salut mental, el canvi de mirada o el combat d’estereotips).

Ens omple aquest retorn i és una mostra de la importància d’implicar i apropar el programa entre estudiants i professionals, a prendre part en la salut mental, a ser tots MENTS DESPERTES.

Des d’aquí volem agrair a la Kiara, l’Iván i el grup El Colibrí (UB) l’interès i els excel·lents treballs presentats.

Moltes felicitats!!!!!

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies