Creada per la Universitat de Vic UVic-UCC per aportar coneixement, recerca i traspassar-ne els resultats a l’àmbit assistencial.

La salut mental és la base per al benestar i el funcionament efectiu d’un individu i d’una comunitat. Per això és de gran importància que el sistema de salut doni resposta als problemes de salut mental, especialment els crònics, mitjançant els diferents recursos existents i des d’una visió integral i comunitària i amb la coordinació de tots els professionals que hi intervenen.

És la primera càtedra d’aquestes característiques a Catalunya

Des del Grup SOM VIA volem felicitar als amics de la UVic- UCC per aquesta iniciativa i us recomanem llegir l’article sencer al següent enllaç:

http://mon.uvic.cat/lapunt/neix-la-primera-catedra-de-salut-mental-de-catalunya-per-fomentar-un-abordatge-integral-de-la-malaltia-mental/?fbclid=IwAR1aS9phld1vhsshwI-Pk19arD_s8D6IDv2INM7RlRaK9KH-1n9RMmVRxNA

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies