Comencem el segon trimestre del Programa MENTS DESPERTES amb la seva part més reflexiva, just revisant alguns continguts del guió que fan servir els nostres ponents.

El guió és una escriptura compartida a quatre mans on ponents (persones amb diagnòstic), alumnat i docents posen en ordre les idees que es comparteixen a les aules. Discuteixen positiva i eficientment per repensar experiències vitals a l’entorn dels hàbits saludables, passant del pensament a la paraula!

Temes com el bullying, el patiment, la interseccionalitat, el teixit associatiu en el suport familiar seran algunes novetats que s’inclouran al nou guió.

 

  • Your email address will not be published. Required fields are marked *
  • You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Tres històries d’èxit

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies