Els dies 6 i 7 de juliol, Vic va acollir la celebració del Congrés Inclusió.cat – I Congrés de l’Acció Social, que organitzen conjuntament la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic-Universitat Central de Catalunya i el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i que en la seva primera edició va abordar l’Atenció integrada social i sanitària des dels serveis socials.
Des del Grup Pro Avis vàrem presentar el Programa Ments Despertes mitjançant una comunicació oral i també a través d’un pòster amb dades rellevants de les darreres edicions.

Durant la comunicació oral vàrem poder mostrar com Ments Despertes reverteix de manera positiva en la salut dels ponents, ja que un dels factors positius, determinant en la salut, és la interacció de les persones amb l’entorn i com s’integren en les xarxes socials i comunitàries. Igualment vàrem reflexionar al voltant dels beneficis que comporta el programa a través de la seva atenció centrada en els ponents, fent que ells siguin l’eix central de les ponències i de la construcció del programa, apoderant a tots els que hi participen.

poster 70x100cm_ments despertes_vFINAL

Vols coneixe’ns?

Tres històries d’èxit

Sigues Patrocinador!

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies