Aquest dijous va tenir lloc la jornada “Repensar la vida Independent,” una trobada de debat i reflexió a l’entorn de la promoció de la vida independent a Espanya, organitzada pel grup d’investigació Care and Preparedness in the Network Society (CareNet) de l’IN3-UOC (Universitat Oberta de Catalunya).

El Grup SOM VIA va estar present a través del programa CANVI D’AIRES, una iniciativa comunitària d’acció social amb l’objectiu de facilitar a les persones amb discapacitat la possibilitat de viure de la manera més autònoma possible i on persona i necessitats són el centre.

La Jornada, oberta a professionals i responsables de l’administració va permetre donar espai i veu als projectes i experiències locals de vida independent i vam poder compartir entre tots els professionals i experts els coneixements i objectius del programa CANVI d’AIRES.

Seguim avançant, seguim obrint camí per a la igualtat d’oportunitats!

 

 

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies