El Grup Som Via i tots els centres que el formen, tenen un compromís ferm vers el respecte pel medi natural. Conscients de l’impacte que sobre el medi ambient té la nostra activitat, desenvolupem accions relacionades amb la disminució del consum de recursos, l’estalvi energètic, la minimització i gestió de residus, i la conservació de l’entorn entre d’altres.

Des del Grup Som Via hem elaborat una Guia de Bones Pràctiques Ambientals, on enumerem un seguit de bones pràctiques en els consums d’aigua, energia, residus i compres, i on ens comprometem vers als següents aspectes:

• Complir la legislació ambiental vigent.
• Implantar procediments de treball per prevenir, reduir i eliminar, en la mesura del possible, l’impacte ambiental de les nostres activitats i serveis, millorant de forma contínua les pràctiques ambientals que portem a terme.
• Realitzar tallers per a sensibilitzar a les persones usuàries dels serveis, promovent conductes i comportaments responsables amb el medi, i a la vegada fer-los partícips del sistema de gestió ambiental.
• Formar i sensibilitzar a tot l’equip de professionals per tal de fer-los partícips i coneixedors de la Guia de Bones Pràctiques Ambientals.
• Minimitzar la compra de productes innecessaris i/o amb impacte ambiental.
• Afavorir pràctiques de reutilització de productes.

Guía Bones Pràctiques Ambientals


Amb la col·laboració de:

Veure tots els col·laboradors →

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies