JORNADA SALUT MENTAL I JO. DARRERES PLACES. INSCRIPCIÓ GRATUÏTA

21 setembre, 2018

A dues setmanes de la I JORNADA ‘SALUT MENTAL I JO’  estem ultimant tots els detalls per tenir a punt els millors ponents, guions, assistents, convidats, imatges, auditori… Estem treballant per organitzar una jornada on tots els assistents disposin d’un espai de diàleg, reflexió, convivialitat i aportacions innovadores entorn a la importància i necessitat d’escoltar les persones …..

Llegir més

INSCRIPCIONS OBERTES ‘I JORNADA SALUT MENTAL I JO’

10 setembre, 2018

Bon dilluns, Recordar-vos que estan obertes les inscripcions per la I JORNADA SALUT MENTAL I JO que tindrà lloc a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona (COMB) el proper DIVENDRES 5 D’OCTUBRE  Entre 9:00h i 14:00h Estarà conduïda per la periodista i comunicadora Sílvia Cóppulo en una primera part; i una segona …..

Llegir més

ACOMPANYA’M. ENHORABONA PER LA INICIATIVA!!

5 setembre, 2018

Des del Grup Som Via volem destacar la iniciativa gestionada per l’Hospital Sant Joan de Déu i encapçalada pel seu equip, del que hi forma part la Dra. Montserrat Dolz, Cap del Servei de Psiquiatria Infantil i Juvenil del mateix Hospital i membre del Consell Assessor del Grup Som Via. Es tracta d’un centre terapèutic …..

Llegir més

TORNEM-HI!! INICI DE TEMPORADA 2018-19

4 setembre, 2018

Tornem-hi!!! Després de vacances ja tornem a estar en marxa, repesquem el ritme i comencem amb la nova temporada 2018-19 carregada de novetats, reptes i nous horitzons adreçats a les persones que més ho necessiten: Iniciem les obres del Centre Residencial Sant Sebastià, hem posat en marxa la Llar amb suport segle XX, segueix el …..

Llegir més

SIGNATURA DE COL·LABORACIÓ ENTRE ASTE BCN I EL GRUP SOM VIA PER A LA MILLORA DE LA QUALITAT DE VIDA DELS GRANS I EL FOMENT DEL VOLUNTARIAT.

26 juliol, 2018

El passat 24 de juliol, la Sra. Luisa Güell, en representació d’ASTE BCN i el Sr. Jaume Viaplana, President del Grup SOM VIA van signar un conveni de col·laboració entre les dues entitats amb l’objectiu de donar una millor qualitat de vida al col·lectiu de les persones grans i fomentar el voluntariat. D’aquesta manera, gràcies …..

Llegir més

LA SITUACIÓ DE L’ATENCIÓ A LA SALUT MENTAL DELS NENS I ADOLESCENTS

26 juliol, 2018

Recentment, la Federació Salut Mental Catalunya, juntament amb la Fundació Pere Tarrés, va presentar l’informe “Atenció a la salut mental infantil i adolescent a Catalunya” que analitza, entre d’altres, el model d’atenció a la salut mental de nens (0 a 12 anys) i adolescents (13-18 anys). Atès que a Catalunya el percentatge de nens i …..

Llegir més

Entrevista al programa 8 al dia amb Josep Cuní i representació del grup Pro Avis al programa Els Matins de TV3

23 desembre, 2014

El passat divendres 10 d’octubre 2014, Dia Mundial de la Salut Mental es va poder escoltar, d’una banda, el Programa Ments Despertes al Programa 8 al dia amb Josep Cuní. El Xavier, un dels ponents del Programa va donar veu a l’experiència viscuda en les escoles amb els alumnes i descrivint el que és i …..

Llegir més

Nou vídeo del Grup Pro Avis

23 desembre, 2014

El Grup Pro Avis en el darrer trimestre del 2014 ha realitzat un vídeo de presentació, amb les imatges que defineixen i transmeten qui som i com ho fem, en el que les persones ateses i els professionals són els protagonistes.

Llegir més

El Grup Pro Avis- Residència Avis en família col·labora amb Mi Aportacion.org en la campanya Reyes Majos 2014 en la celebració de les festes de nadal

23 desembre, 2014

Cadascuna de les persones ateses en la Residència Avis en Família i Llar Residència Mascaró van escriure una carta adreçada a los Reyes Majos explicant les seves il•lusions i desitjos. Els passats dies 16 i 17 de desembre, durant la celebració de les Festes de Nadal de les Residències amb la col•laboració de Mi aportacion.org …..

Llegir més

La Llar Residència Mascaró guanya el primer premi del III Concurs de Postals de Nadal 2014

23 desembre, 2014

El passat dilluns 15 de desembre de 2014 la Llar Residència va participar en el III Concurs de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental. En l’edició d’enguany el Jesús va rebre el reconeixement com a finalista, el Luciano va rebre el 3r premi i la Carme va ser la guanyadora …..

Llegir més

Anem creixent, anem endavant!

19 desembre, 2014

L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies. Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i …..

Llegir més

La Fundació Viaclara celebra el dinar de nadal d’enguany

19 desembre, 2014

El passat 18 de desembre la Fundació Viaclara va celebrar el Dinar de Nadal d’enguany. Comptant usuaris i professionals sumaven 61 persones!. Durant el dinar es van entregar a cadascun dels assistents un regal de Nadal. Un any més el Restaurant Tasca i Vins va ser el lloc escollit.

Llegir més

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Tres històries d’èxit

Sigues Patrocinador!

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies