LLIURAMENT DE PREMIS DEL 8e CONCURS DE POSTALS DE NADAL

12 desembre, 2019

L’Associació Catalana de Llars de Salut Mental va atorgar els Premis a les millors postals de Nadal 2019. La Paula Pache, de Llar Residència Verdaguer, el Luciano Soldatti de la Llar Residència Mascaró i la Núria Ros de la Llar Residència Sant Martí, van ser els guardonats. L’acte, que va tenir lloc al magnífic escenari …..

Llegir més

LA FUNDACIÓ MARIA FRANCISCA DE ROVIRALTA AMB EL CENTRE RESIDENCIAL VILADROSA

10 desembre, 2019

El Centre Residencial Viladrosa, el nou recurs del Grup SOM VIA per a persones amb discapacitat intel·lectual i autisme a la ciutat de Barcelona, compta amb la col·laboració de la Fundació Maria Francisca de Roviralta per a l’equipament del servei de cuina. Un nou servei que permet, d’una banda, oferir als usuaris una cuina pròpia, …..

Llegir més

COMPARTIR BONS MOMENTS ÉS ESSENCIAL!!!

5 desembre, 2019

Conèixer persones, conèixer actituds i conèixer maneres de fer. Aquest és el resultat de l’experiència “Lluitem contra les etiquetes, creiem en el talent”, molt més que un espai positiu de trobada i transmissió d’aprenentatge que hem pogut compartir aquests dies de la mà de la Fundació Adecco i els amics dels laboratoris Angelini. Un taller …..

Llegir més

MENTS DESPERTES ARRIBA A LA UB-UNIVERSITAT DE BARCELONA

2 desembre, 2019

Metodologia, rigor i aportacions en el treball comunitari per als futurs professionals. Aquest és el missatge que des de l’equip de MENTS DESPERTES hem transmès aquesta setmana a l’alumnat de tercer i quart curs dels Graus d’Educació i Treball Social de la UB-Universitat de Barcelona. Un doble camí en la formació: Una ponència que obre …..

Llegir més

REFERENT TUTELAR EN LA FUNDACIÓ VIACLARA: FIGURA DE SUPORT, PROTECCIÓ I GESTIÓ EN L’ACOMPANYAMENT DE LES PERSONES.

27 novembre, 2019

Avui us presentem una figura vital per a la protecció i gestió d’acompanyament de les persones en la Fundació Viaclara: el referent tutelar. El referent tutelar assegura les funcions d’acompanyament i suport en les preses de decisions a les persones, decisions inspirades en la gestió, l’autodeterminació i el vincle. És la defensa d’un treball integral …..

Llegir més

TORNA LA JORNADA SALUT MENTAL I JO: OBERTES INSCRIPCIONS

21 novembre, 2019

Obertes les inscripcions per a la 2a. Edició de la JORNADA SALUT MENTAL I JO que sota el títol 10 Mirades de Futur tindrà lloc el proper DIVENDRES 17 DE GENER entre les 9:00h i les 14:00h a la seu del Col·legi de Metges de Barcelona (COMB). Estarà conduïda per la Sílvia Cóppulo, periodista, llicenciada …..

Llegir més

Entrevista al programa 8 al dia amb Josep Cuní i representació del grup Pro Avis al programa Els Matins de TV3

23 desembre, 2014

El passat divendres 10 d’octubre 2014, Dia Mundial de la Salut Mental es va poder escoltar, d’una banda, el Programa Ments Despertes al Programa 8 al dia amb Josep Cuní. El Xavier, un dels ponents del Programa va donar veu a l’experiència viscuda en les escoles amb els alumnes i descrivint el que és i …..

Llegir més

Nou vídeo del Grup Pro Avis

23 desembre, 2014

El Grup Pro Avis en el darrer trimestre del 2014 ha realitzat un vídeo de presentació, amb les imatges que defineixen i transmeten qui som i com ho fem, en el que les persones ateses i els professionals són els protagonistes.

Llegir més

El Grup Pro Avis- Residència Avis en família col·labora amb Mi Aportacion.org en la campanya Reyes Majos 2014 en la celebració de les festes de nadal

23 desembre, 2014

Cadascuna de les persones ateses en la Residència Avis en Família i Llar Residència Mascaró van escriure una carta adreçada a los Reyes Majos explicant les seves il•lusions i desitjos. Els passats dies 16 i 17 de desembre, durant la celebració de les Festes de Nadal de les Residències amb la col•laboració de Mi aportacion.org …..

Llegir més

La Llar Residència Mascaró guanya el primer premi del III Concurs de Postals de Nadal 2014

23 desembre, 2014

El passat dilluns 15 de desembre de 2014 la Llar Residència va participar en el III Concurs de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental. En l’edició d’enguany el Jesús va rebre el reconeixement com a finalista, el Luciano va rebre el 3r premi i la Carme va ser la guanyadora …..

Llegir més

Anem creixent, anem endavant!

19 desembre, 2014

L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies. Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i …..

Llegir més

La Fundació Viaclara celebra el dinar de nadal d’enguany

19 desembre, 2014

El passat 18 de desembre la Fundació Viaclara va celebrar el Dinar de Nadal d’enguany. Comptant usuaris i professionals sumaven 61 persones!. Durant el dinar es van entregar a cadascun dels assistents un regal de Nadal. Un any més el Restaurant Tasca i Vins va ser el lloc escollit.

Llegir més

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies