LES AMIGUES I AMICS DEL TEATRE NAKU VISITEN AVIS EN FAMÍLIA

16 octubre, 2019

“Retratos Presentes” és una mirada al dia a dia de la vellesa, una mirada teatralitzada i en clau d’humor. És una experiència integradora que aposta per incloure el saber i les i aportacions dels nostres grans al nostre entorn proper i quotidià. Una meravellosa representació de titelles en petit format que estimula la relació entre …..

Llegir més

NOVA DATA- AJORNEM LA II EDICIÓ DE LA JORNADA SALUT MENTAL I JO

15 octubre, 2019

Amb motiu dels recents esdeveniments i atesa la situació que es viu aquesta setmana a Catalunya, hem considerat oportú ajornar la celebració de la II JORNADA SALUT MENTAL I JO al DIVENDRES 17 DE GENER DEL 2020. Ben aviat us farem arribar de nou el formulari d’inscripció. Lamentem les molèsties que aquest canvi us pugui …..

Llegir més

RECOMANEM TEATRE. NO M’OBLIDEU MAI A LA SALA BECKETT

11 octubre, 2019

Mort per suïcidi: la prevenció és la clau per salvar vides entre els joves. No m’oblideu mai és una obra basada en testimonis reals de joves supervivents, testimonis de recuperació, mirades interpretades amb tot el rigor i que donen veu a les persones que coneixen de prop un tema tabú, un problema social de magnitud que …..

Llegir més

DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL: LA DARRERA FASE DE CONSTRUCCIÓ DEL CENTRE VILADROSA

10 octubre, 2019

El Dia Mundial de la Salut Mental ens dóna impuls en els reptes que tenim en l’horitzó més proper: El nou equipament a la ciutat per a persones amb discapacitat intel·lectual, EL CENTRE VILADROSA, un  nou equipament de 2.500m i amb capacitat per a 48 persones en situació de discapacitat intel·lectual i/o amb diagnòstic en …..

Llegir més

LA ICCIC I EL GRUP SOM VIA. UNA ALIANÇA PER A LA FORMACIÓ DE PROFESSIONALS EN L’ÀMBIT DE LA INTEGRACIÓ SOCIAL I LA DEPENDÈNCIA.

10 octubre, 2019

La Institució Cultural del CIC i el Grup SOM VIA han signat un acord de col·laboració per oferir a partir del proper curs 2020-2021 estudis de grau mitjà d’atenció a les persones en situacions de dependència i estudis de grau superior en l’àmbit de la integració social. L’experiència docent de la ICCIC i el model específic de treball del Grup …..

Llegir més

TEIXINT CONNEXIONS: DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL

9 octubre, 2019

Amb motiu del dia mundial de la salut mental volem recapitular sobre el camí recorregut, sobre el punt del camí que ens trobem i quins reptes tenim en el nostre horitzó comunitari. GERMANES HOSPITALÀRIES ha convidat al Grup SOM VIA a ser part activa del Fòrum de Salut Mental per a la millora del procés …..

Llegir més

Entrevista al programa 8 al dia amb Josep Cuní i representació del grup Pro Avis al programa Els Matins de TV3

23 desembre, 2014

El passat divendres 10 d’octubre 2014, Dia Mundial de la Salut Mental es va poder escoltar, d’una banda, el Programa Ments Despertes al Programa 8 al dia amb Josep Cuní. El Xavier, un dels ponents del Programa va donar veu a l’experiència viscuda en les escoles amb els alumnes i descrivint el que és i …..

Llegir més

Nou vídeo del Grup Pro Avis

23 desembre, 2014

El Grup Pro Avis en el darrer trimestre del 2014 ha realitzat un vídeo de presentació, amb les imatges que defineixen i transmeten qui som i com ho fem, en el que les persones ateses i els professionals són els protagonistes.

Llegir més

El Grup Pro Avis- Residència Avis en família col·labora amb Mi Aportacion.org en la campanya Reyes Majos 2014 en la celebració de les festes de nadal

23 desembre, 2014

Cadascuna de les persones ateses en la Residència Avis en Família i Llar Residència Mascaró van escriure una carta adreçada a los Reyes Majos explicant les seves il•lusions i desitjos. Els passats dies 16 i 17 de desembre, durant la celebració de les Festes de Nadal de les Residències amb la col•laboració de Mi aportacion.org …..

Llegir més

La Llar Residència Mascaró guanya el primer premi del III Concurs de Postals de Nadal 2014

23 desembre, 2014

El passat dilluns 15 de desembre de 2014 la Llar Residència va participar en el III Concurs de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental. En l’edició d’enguany el Jesús va rebre el reconeixement com a finalista, el Luciano va rebre el 3r premi i la Carme va ser la guanyadora …..

Llegir més

Anem creixent, anem endavant!

19 desembre, 2014

L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies. Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i …..

Llegir més

La Fundació Viaclara celebra el dinar de nadal d’enguany

19 desembre, 2014

El passat 18 de desembre la Fundació Viaclara va celebrar el Dinar de Nadal d’enguany. Comptant usuaris i professionals sumaven 61 persones!. Durant el dinar es van entregar a cadascun dels assistents un regal de Nadal. Un any més el Restaurant Tasca i Vins va ser el lloc escollit.

Llegir més

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies