2a EDICIÓ JORNADA SALUT MENTAL I JO

14 gener, 2020

#SalutMentaliJo Aforament complert!!! GRÀCIES!

Llegir més

#SalutMentaliJo EN MARXA!!

14 gener, 2020

Matí de trobades i entrevistes entre algunes i alguns participants de la jornada i la @silviacoppulo En breu compartirem una mirada panoràmica en primera persona. La #SalutMental ens afecta a tothom. #GrupSOMVIA #depersonaapersona #JornadaSM #segonaedició

Llegir més

CAMPANYA REYES MAJOS!

14 gener, 2020

#Repost @miaportacion (@get_repost) ・・・ Ya han llegado los Reyes Majos a las entidades del @grupsomvia Mira en nuestra página de Facebook los álbumes de estas tres fiestas. Muchas gracias #reyesmajos19 por hacerlo posible y regalar tantas sonrisas🎁🎄

Llegir més

EL PROGRAMA CANVI D’AIRES ARRIBA AL TERCER CICLE

19 desembre, 2019

Un recorregut cap a la vida independent. Aquest és l’objectiu del programa Canvi d’Aires, una eina de formació pràctica en grups reduïts que potencia l’autonomia de les persones a través de la capacitació, l’aprenentatge i l’entrenament d’habilitats quotidianes per al dia a dia. Tres cicles ben estructurats i que ho diuen tot sota el títol: …..

Llegir més

LLIURAMENT DE PREMIS DEL 8e CONCURS DE POSTALS DE NADAL

12 desembre, 2019

L’Associació Catalana de Llars de Salut Mental va atorgar els Premis a les millors postals de Nadal 2019. La Paula Pache, de Llar Residència Verdaguer, el Luciano Soldatti de la Llar Residència Mascaró i la Núria Ros de la Llar Residència Sant Martí, van ser els guardonats. L’acte, que va tenir lloc al magnífic escenari …..

Llegir més

LA FUNDACIÓ MARIA FRANCISCA DE ROVIRALTA AMB EL CENTRE RESIDENCIAL VILADROSA

10 desembre, 2019

El Centre Residencial Viladrosa, el nou recurs del Grup SOM VIA per a persones amb discapacitat intel·lectual i autisme a la ciutat de Barcelona, compta amb la col·laboració de la Fundació Maria Francisca de Roviralta per a l’equipament del servei de cuina. Un nou servei que permet, d’una banda, oferir als usuaris una cuina pròpia, …..

Llegir més

Entrevista al programa 8 al dia amb Josep Cuní i representació del grup Pro Avis al programa Els Matins de TV3

23 desembre, 2014

El passat divendres 10 d’octubre 2014, Dia Mundial de la Salut Mental es va poder escoltar, d’una banda, el Programa Ments Despertes al Programa 8 al dia amb Josep Cuní. El Xavier, un dels ponents del Programa va donar veu a l’experiència viscuda en les escoles amb els alumnes i descrivint el que és i …..

Llegir més

Nou vídeo del Grup Pro Avis

23 desembre, 2014

El Grup Pro Avis en el darrer trimestre del 2014 ha realitzat un vídeo de presentació, amb les imatges que defineixen i transmeten qui som i com ho fem, en el que les persones ateses i els professionals són els protagonistes.

Llegir més

El Grup Pro Avis- Residència Avis en família col·labora amb Mi Aportacion.org en la campanya Reyes Majos 2014 en la celebració de les festes de nadal

23 desembre, 2014

Cadascuna de les persones ateses en la Residència Avis en Família i Llar Residència Mascaró van escriure una carta adreçada a los Reyes Majos explicant les seves il•lusions i desitjos. Els passats dies 16 i 17 de desembre, durant la celebració de les Festes de Nadal de les Residències amb la col•laboració de Mi aportacion.org …..

Llegir més

La Llar Residència Mascaró guanya el primer premi del III Concurs de Postals de Nadal 2014

23 desembre, 2014

El passat dilluns 15 de desembre de 2014 la Llar Residència va participar en el III Concurs de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental. En l’edició d’enguany el Jesús va rebre el reconeixement com a finalista, el Luciano va rebre el 3r premi i la Carme va ser la guanyadora …..

Llegir més

Anem creixent, anem endavant!

19 desembre, 2014

L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies. Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i …..

Llegir més

La Fundació Viaclara celebra el dinar de nadal d’enguany

19 desembre, 2014

El passat 18 de desembre la Fundació Viaclara va celebrar el Dinar de Nadal d’enguany. Comptant usuaris i professionals sumaven 61 persones!. Durant el dinar es van entregar a cadascun dels assistents un regal de Nadal. Un any més el Restaurant Tasca i Vins va ser el lloc escollit.

Llegir més

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies