2a EDICIÓ JORNADA SALUT MENTAL I JO. RESERVA’T EL DIA!

31 juliol, 2019

El proper 18 d’octubre, organitzem al Col·legi Oficial de Metges de Barcelona la 2a EDICIÓ DE LA JORNADA SALUT MENTAL I JO, que sota el lema 10 MIRADES DE FUTUR, proposa un debat obert amb la voluntat de normalitzar i sensibilitzar sobre la malaltia mental i posar en valor un model actiu de prevenció i participació …..

Llegir més

INTERCANVI INTERGENERACIONAL ENTRE L’INSTITUT MENÉNDEZ PELAYO I LA RESIDÈNCIA AVIS EN FAMÍLIA

26 juliol, 2019

Tenim molta sort a la Residència Avis en Família de compartir cada divendres la visita de l’alumnat de 4t d’ESO de l’Institut Menéndez Pelayo, veïns del barri de Sant Gervasi Galvany. Poc a poc es va alimentant aquest intercanvi entre joventut i experiència amb activitats lúdiques tant conegudes com la de “¿Quien es Quien?” o …..

Llegir més

DINARS D’ESTIU, DIES DE CELEBRACIÓ ENTRE AMICS, PROFESSIONALS I VOLUNTARIS

23 juliol, 2019

Compartir taula  i un bon menjar ens fa més feliços. Són uns moments importants de coneixença i de relació entre amics, persones i professionals de la Fundació Viaclara. Dinar junts està carregat de significat i compartir taula amb els companys crea vincles. A més a més, és sinònim de celebració. Així, aquest mes de juny, …..

Llegir més

UNA ACTITUD POSITIVA: EL SERVEI D’ACOMPANYAMENT A LA VIDA INDEPENDENT

12 juliol, 2019

Autonomia, participació en activitats quotidianes, presa de decisions, desenvolupament i protagonisme actiu. Aquests són alguns els objectius del Servei d’Acompanyament a la Vida Independent (SAVI), una iniciativa d’acció social del grup SOM VIA que facilita a les persones amb discapacitat, que viuen o volen viure al seu domicili, la possibilitat de fer-ho de la manera …..

Llegir més

EL GRUP SOM VIA AL II CONGRÉS DE L’ACCIÓ SOCIAL INCLUSIÓ.CAT

11 juliol, 2019

El passat dimecres 3 de juliol vam presentar el Programa Ments Despertes al Congrés Inclusió.cat, un esdeveniment adreçat a tots els agents del Sistema Català de Serveis Socials i organitzat pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies i la Càtedra de Serveis Socials de la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. De …..

Llegir més

MENTS DESPERTES ALS PREMIS CINFA. ENCARA NO HAS VOTAT?

1 juliol, 2019

‘Contigo 50 y más’ és un projecte solidari que organitza Laboratoris Cinfa amb motiu del seu 50 Aniversari. Es tracta d’una iniciativa a la qual es presenten diferents projectes orientats a la millora de la qualitat de vida. Ments Despertes. Encara no ens has votat? Ajuda’ns a aconseguir-ho. Vota pel compromís del Grup SOM VIA …..

Llegir més

Entrevista al programa 8 al dia amb Josep Cuní i representació del grup Pro Avis al programa Els Matins de TV3

23 desembre, 2014

El passat divendres 10 d’octubre 2014, Dia Mundial de la Salut Mental es va poder escoltar, d’una banda, el Programa Ments Despertes al Programa 8 al dia amb Josep Cuní. El Xavier, un dels ponents del Programa va donar veu a l’experiència viscuda en les escoles amb els alumnes i descrivint el que és i …..

Llegir més

Nou vídeo del Grup Pro Avis

23 desembre, 2014

El Grup Pro Avis en el darrer trimestre del 2014 ha realitzat un vídeo de presentació, amb les imatges que defineixen i transmeten qui som i com ho fem, en el que les persones ateses i els professionals són els protagonistes.

Llegir més

El Grup Pro Avis- Residència Avis en família col·labora amb Mi Aportacion.org en la campanya Reyes Majos 2014 en la celebració de les festes de nadal

23 desembre, 2014

Cadascuna de les persones ateses en la Residència Avis en Família i Llar Residència Mascaró van escriure una carta adreçada a los Reyes Majos explicant les seves il•lusions i desitjos. Els passats dies 16 i 17 de desembre, durant la celebració de les Festes de Nadal de les Residències amb la col•laboració de Mi aportacion.org …..

Llegir més

La Llar Residència Mascaró guanya el primer premi del III Concurs de Postals de Nadal 2014

23 desembre, 2014

El passat dilluns 15 de desembre de 2014 la Llar Residència va participar en el III Concurs de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental. En l’edició d’enguany el Jesús va rebre el reconeixement com a finalista, el Luciano va rebre el 3r premi i la Carme va ser la guanyadora …..

Llegir més

Anem creixent, anem endavant!

19 desembre, 2014

L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies. Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i …..

Llegir més

La Fundació Viaclara celebra el dinar de nadal d’enguany

19 desembre, 2014

El passat 18 de desembre la Fundació Viaclara va celebrar el Dinar de Nadal d’enguany. Comptant usuaris i professionals sumaven 61 persones!. Durant el dinar es van entregar a cadascun dels assistents un regal de Nadal. Un any més el Restaurant Tasca i Vins va ser el lloc escollit.

Llegir més

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies