MENTS DESPERTES i JAPÓN a “STOCK DE RÀDIO”. ESCOLTEU EL PROGRAMA

18 juliol, 2018

El passat 2 de Juliol el Javi Álvarez, l’Alex Cuello i la Leire Prieto de l’Institut Maria Aurèlia Capmany de Cornellà de Llobregat i el Javier Cuesta i la Sílvia García del Programa Ments Despertes del GRUP SOM VIA van fer una entrevista a “Stock de Ràdio” de la Xarxa de Ràdios Locals de Catalunya, un programa que recull a través …..

Llegir més

LECTURA D’ESTIU RECOMANADA: SUPERHÉROES DE INCÓGNITO: 15 HISTORIAS DE SUPERACIÓN A TRAVÉS DEL DEPORTE. D’ALMUDENA RIVERA

12 juliol, 2018

Des del Grup SOM VIA volem recomanar-vos aquest estiu un còmic que va arribar a les nostres mans. Mesos enrere us vam presentar 3 històries d’èxit: la Conchita, el Jonatan i el Robert. Per això avui us presentem  15 històries d’èxit d’uns superherois que no porten una capa que els faci volar, no es fan …..

Llegir més

L’HOTEL CAMPANILE APORTA 60 MATALASSOS AL GRUP SOM VIA!!

12 juliol, 2018

La setmana passada l’HOTEL CAMPANILE Barcelona Sud, de Cornellà de Llobregat va lliurar 60 matalassos al Grup Som Via per a les persones que viuen als nostres serveis. D’aquesta manera se suma a la promoció de la salut, el benestar i la qualitat de vida per a les persones que més ho necessiten. Agraïm molt …..

Llegir més

EL GRUP SOM VIA I ‘JAPÓN’ AL PROGRAMA ‘STOCK DE RÀDIO’

6 juliol, 2018

 Guanyar el Concurs de Cinema Ments Despertes no és només guanyar el dia de la Final, és molt més que fer bon cinema. Per això, el passat dia 2 de juliol el periodista Manolo Garrido, conductor del programa Stock de Ràdio de la Xarxa de Comunicació local, va voler conèixer els protagonistes de Ments Despertes …..

Llegir més

PROGRAMA CANVI D’AIRES

3 juliol, 2018

Amb l’Atenció Centrada en la Persona, desenvolupem el Programa Canvi d’Aires, encaminat al treball de la capacitació, aprenentatge i entrena­ment d’habilitats per a la vida diària. L’objectiu és facilitar a les persones amb discapacitat la possibilitat de viure de la manera més autònoma possible. Persona, necessitats i preferències són el centre, tothom té l’oportunitat de …..

Llegir més

UN NOU EQUIPAMENT DE LA FUNDACIÓ VIA ACTIVA: LLAR AMB SUPORT SEGLE XX

3 juliol, 2018

 Acomplim un altre dels nostres objectius en l’atenció a les persones. Un nou equipament del Grup Som Via que permetrà a quatre usuaris fer el pas endavant cap a una vida el més independent i autònoma possible en un entorn normalitzat. És el resultat de la nostra feina d’incentivar les aptituds i incrementar l’empoderament de …..

Llegir més

Entrevista al programa 8 al dia amb Josep Cuní i representació del grup Pro Avis al programa Els Matins de TV3

23 desembre, 2014

El passat divendres 10 d’octubre 2014, Dia Mundial de la Salut Mental es va poder escoltar, d’una banda, el Programa Ments Despertes al Programa 8 al dia amb Josep Cuní. El Xavier, un dels ponents del Programa va donar veu a l’experiència viscuda en les escoles amb els alumnes i descrivint el que és i …..

Llegir més

Nou vídeo del Grup Pro Avis

23 desembre, 2014

El Grup Pro Avis en el darrer trimestre del 2014 ha realitzat un vídeo de presentació, amb les imatges que defineixen i transmeten qui som i com ho fem, en el que les persones ateses i els professionals són els protagonistes.

Llegir més

El Grup Pro Avis- Residència Avis en família col·labora amb Mi Aportacion.org en la campanya Reyes Majos 2014 en la celebració de les festes de nadal

23 desembre, 2014

Cadascuna de les persones ateses en la Residència Avis en Família i Llar Residència Mascaró van escriure una carta adreçada a los Reyes Majos explicant les seves il•lusions i desitjos. Els passats dies 16 i 17 de desembre, durant la celebració de les Festes de Nadal de les Residències amb la col•laboració de Mi aportacion.org …..

Llegir més

La Llar Residència Mascaró guanya el primer premi del III Concurs de Postals de Nadal 2014

23 desembre, 2014

El passat dilluns 15 de desembre de 2014 la Llar Residència va participar en el III Concurs de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental. En l’edició d’enguany el Jesús va rebre el reconeixement com a finalista, el Luciano va rebre el 3r premi i la Carme va ser la guanyadora …..

Llegir més

Anem creixent, anem endavant!

19 desembre, 2014

L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies. Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i …..

Llegir més

La Fundació Viaclara celebra el dinar de nadal d’enguany

19 desembre, 2014

El passat 18 de desembre la Fundació Viaclara va celebrar el Dinar de Nadal d’enguany. Comptant usuaris i professionals sumaven 61 persones!. Durant el dinar es van entregar a cadascun dels assistents un regal de Nadal. Un any més el Restaurant Tasca i Vins va ser el lloc escollit.

Llegir més

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i jo

Tres històries d’èxit

Sigues Patrocinador!

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies