JOC NET: REFORCEM LES REGLES DE JOC

30 juny, 2020

Mans, distància, prevenció i consciència de la pandèmia. La vida continua i des de la Llar Residència Mascaró seguim endavant treballant dia a dia les bones mesures de protecció que ens permeten conquerir de nou i amb seguretat allò que més ens agrada. Benvingut estiu! #LlarResidenciaMascaro #depersonaapersona #conscienciaCOVID19

Llegir més

LA RETROBADA ÉS EMOCIÓ

19 juny, 2020

“Llum verda. Després de més de tres mesos, com a moltes d’altres persones, a mi se m’encén la màxima emoció per retrobar-me amb qui més m’estimo. Mare meva! Mai millor dit! Sempre amb esperança perquè, passi el que passi, tinc en tot moment la confiança en la vostra feina ben feta. Gràcies Avis en Família!” …..

Llegir més

PREMIOS AFECTIVO EFECTIVO 2020

17 juny, 2020

Avui al Grup SOM VIA la paraula equip té més sentit que mai. MENTS DESPERTES aconsegueix el Tercer Premi – Accèssit en la categoria millor programa de sensibilització, prevenció i intervenció als Premios Afectivo Efectivo 2020 d’entre més de 420 projectes presentats d’arreu de l’Estat!! Una iniciativa de Janssen (Johnson&Johnson) i Cátedras en Red Volem …..

Llegir més

EL GRUP SOM VIA I MENTS DESPERTES A LA FINAL DELS PREMIS AFECTIVO EFECTIVO’20

29 maig, 2020

Laboratoris Janssen organitza anualment els premis Afectivo-Efectivo, un premi als projectes i programes innovadors de l’entorn sanitari i d’acompanyament de tot Espanya que incorporen la dimensió de la dignitat i de la persona sota una relació de confiança i màxima empatia per a obtenir els millors resultats. Ments Despertes ha estat seleccionat com a finalista. …..

Llegir més

MENTS DESPERTES, UNA PROPOSTA PEDAGÒGICA A LA UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA

19 maig, 2020

Aquest proper dimecres Ments Despertes acomiada semestre amb una ponència dinàmica, “Dependència i educació per a l’autonomia” dels estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació de la UOC. Un espai de contacte entre alumnat i equip de ponents del Programa per donar un contrast innovador entre coneixement teòric i realitat social, amb testimonis i històries …..

Llegir més

EL GRUP SOM VIA. DIA A DIA, DE PERSONA A PERSONA

5 maig, 2020

La nostra raó són les persones, per això maximitzem la nostra capacitat de resposta davant el confinament per la Covid-19. Reforcem els llaços de suport en xarxa per acompanyar les persones amb necessitats de suport i situació de vulnerabilitat. Ho fem amb les possibilitats que ens permeten avui les trucades i videotrucades… i també amb …..

Llegir més

Entrevista al programa 8 al dia amb Josep Cuní i representació del grup Pro Avis al programa Els Matins de TV3

23 desembre, 2014

El passat divendres 10 d’octubre 2014, Dia Mundial de la Salut Mental es va poder escoltar, d’una banda, el Programa Ments Despertes al Programa 8 al dia amb Josep Cuní. El Xavier, un dels ponents del Programa va donar veu a l’experiència viscuda en les escoles amb els alumnes i descrivint el que és i …..

Llegir més

Nou vídeo del Grup Pro Avis

23 desembre, 2014

El Grup Pro Avis en el darrer trimestre del 2014 ha realitzat un vídeo de presentació, amb les imatges que defineixen i transmeten qui som i com ho fem, en el que les persones ateses i els professionals són els protagonistes.

Llegir més

El Grup Pro Avis- Residència Avis en família col·labora amb Mi Aportacion.org en la campanya Reyes Majos 2014 en la celebració de les festes de nadal

23 desembre, 2014

Cadascuna de les persones ateses en la Residència Avis en Família i Llar Residència Mascaró van escriure una carta adreçada a los Reyes Majos explicant les seves il•lusions i desitjos. Els passats dies 16 i 17 de desembre, durant la celebració de les Festes de Nadal de les Residències amb la col•laboració de Mi aportacion.org …..

Llegir més

La Llar Residència Mascaró guanya el primer premi del III Concurs de Postals de Nadal 2014

23 desembre, 2014

El passat dilluns 15 de desembre de 2014 la Llar Residència va participar en el III Concurs de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental. En l’edició d’enguany el Jesús va rebre el reconeixement com a finalista, el Luciano va rebre el 3r premi i la Carme va ser la guanyadora …..

Llegir més

Anem creixent, anem endavant!

19 desembre, 2014

L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies. Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i …..

Llegir més

La Fundació Viaclara celebra el dinar de nadal d’enguany

19 desembre, 2014

El passat 18 de desembre la Fundació Viaclara va celebrar el Dinar de Nadal d’enguany. Comptant usuaris i professionals sumaven 61 persones!. Durant el dinar es van entregar a cadascun dels assistents un regal de Nadal. Un any més el Restaurant Tasca i Vins va ser el lloc escollit.

Llegir més

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies