MASCARÓ VISITA L’EXPOSICIÓ “DONES D’HORTA GUINARDÓ”

21 març, 2019

Tothom és el protagonista de la seva vida i sabem que, per aconseguir-ho, no hi ha millor camí que aprendre nous valors i participar en la comunitat. Amb la visita a l’exposició “Dones d’Horta Guinardó” vam conèixer la història del districte a través de les experiències vitals de cinc protagonistes femenines del barri i de …..

Llegir més

EL CENTRE RESIDENCIAL SANT SEBASTIÀ. EL BON RITME D’UN GRAN PROJECTE

19 març, 2019

Avancen les obres del nou equipament assistencial per a persones amb discapacitat intel·lectual i autisme. Ja tenim pràcticament al complert l’estructura principal de l’edifici. Poc a poc es va fent realitat un gran projecte del Grup SOM VIA, el nou equipament de la ciutat de Barcelona amb l’objectiu d’aportar a les persones un valor totalment …..

Llegir més

A PROPÒSIT DEL 8 DE MARÇ: PLA D’IGUALTAT D’OPORTUNITATS ENTRE DONES I HOMES.

7 març, 2019

Demà es celebraran una diversitat d’actes en commemoració al 8-M i per la defensa d’aquesta igualtat d’oportunitats entre dones i homes ens sumem a les iniciatives que amb respecte i tolerància treballen aquest compromís. El Pla d’Igualtat d’Oportunitats entre Dones i Homes del Grup SOM VIA trasllada els elements de la igualtat d’oportunitats a l’estructura …..

Llegir més

CONEIXEM DE PROP LA SALUT MENTAL: EL CENTRE CATALÀ COMERCIAL VISITA LA LLAR RESIDÈNCIA MASCARÓ

7 març, 2019

Una experiència. Una visita pràctica a una unitat de convivència d’atenció en salut mental. Un coneixement directe. Una vivència d’un dia a dia a una realitat social i, a més a més, de la mà dels mateixos residents. Tot això i més és l’objectiu de les visites programades en el marc de l’acció formativa Ments …..

Llegir més

EL BENEFICI DE FER UN DINAR JUNTS

6 març, 2019

Compartir taula i estovalles ens fa més feliços. Són uns moments importants de coneixença i de relació entre amics, usuaris i professionals de la Llar Residència Mascaró. Dinar junts està carregat de significat i compartir taula amb els companys crea vincles. A més a més, és sinònim de celebració. Així, aquest mes de febrer, vam …..

Llegir més

FEM UN CAFÈ?

1 març, 2019

Torna el Cafè-Tertúlia a la Residència Avis en Família on els dilluns sortim a passejar pels carrers del barri de Sant Gervasi-Galvany i prendre el millor cafè. És una activitat que han triat les persones que viuen a la residència per posar-se al dia, fer una sortida, potenciar la relació, conèixer altres veïnes i veïns …..

Llegir més

Entrevista al programa 8 al dia amb Josep Cuní i representació del grup Pro Avis al programa Els Matins de TV3

23 desembre, 2014

El passat divendres 10 d’octubre 2014, Dia Mundial de la Salut Mental es va poder escoltar, d’una banda, el Programa Ments Despertes al Programa 8 al dia amb Josep Cuní. El Xavier, un dels ponents del Programa va donar veu a l’experiència viscuda en les escoles amb els alumnes i descrivint el que és i …..

Llegir més

Nou vídeo del Grup Pro Avis

23 desembre, 2014

El Grup Pro Avis en el darrer trimestre del 2014 ha realitzat un vídeo de presentació, amb les imatges que defineixen i transmeten qui som i com ho fem, en el que les persones ateses i els professionals són els protagonistes.

Llegir més

El Grup Pro Avis- Residència Avis en família col·labora amb Mi Aportacion.org en la campanya Reyes Majos 2014 en la celebració de les festes de nadal

23 desembre, 2014

Cadascuna de les persones ateses en la Residència Avis en Família i Llar Residència Mascaró van escriure una carta adreçada a los Reyes Majos explicant les seves il•lusions i desitjos. Els passats dies 16 i 17 de desembre, durant la celebració de les Festes de Nadal de les Residències amb la col•laboració de Mi aportacion.org …..

Llegir més

La Llar Residència Mascaró guanya el primer premi del III Concurs de Postals de Nadal 2014

23 desembre, 2014

El passat dilluns 15 de desembre de 2014 la Llar Residència va participar en el III Concurs de Postals de Nadal de l’Associació Catalana de Llars de Salut Mental. En l’edició d’enguany el Jesús va rebre el reconeixement com a finalista, el Luciano va rebre el 3r premi i la Carme va ser la guanyadora …..

Llegir més

Anem creixent, anem endavant!

19 desembre, 2014

L’Àrea de Voluntariat i Projectes del Grup Pro Avis ha anat assolint fites pel que fa a les necessitats de les persones, els Programes Ments Despertes i de Voluntariat i col•laboracions en campanyes d’altres Entitats i pròpies. Durant l’any 2014, 31 Necessitats s’han resolt gràcies als recursos utilitzats: Càritas, Mi Aportación, FCVS, donacions familiars i …..

Llegir més

La Fundació Viaclara celebra el dinar de nadal d’enguany

19 desembre, 2014

El passat 18 de desembre la Fundació Viaclara va celebrar el Dinar de Nadal d’enguany. Comptant usuaris i professionals sumaven 61 persones!. Durant el dinar es van entregar a cadascun dels assistents un regal de Nadal. Un any més el Restaurant Tasca i Vins va ser el lloc escollit.

Llegir més

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies