Alienum phaedrum torquatos nec eu, vis detraxit periculis ex, nihil expetendis in mei. Mei an pericula euripidis, hinc partem.
 
SOM VIA / Noticias  / EL SEGELL D’EXCEL·LÈNCIA EUROPEU 300+ EFQM. UN ÈXIT ACONSEGUIT EN EQUIP!!!

Actualitat

EL SEGELL D’EXCEL·LÈNCIA EUROPEU 300+ EFQM. UN ÈXIT ACONSEGUIT EN EQUIP!!!

El model de gestió europeu EFQM ajuda les entitats i organitzacions a conèixer-se millor a si mateixes a través d’una anàlisi i una autoavaluació rigoroses, a implementar un concepte professional i una cultura de treball que serveixi per a una gestió eficient, alhora que estimula la millora permanent i continuada.

Aconseguir el segell d’Excel·lència EFQM és molt més que una garantia de treball ben fet. És el reconeixement a la construcció d’un projecte en equip, al compromís de totes i tots els professionals del Grup SOM VIA i de tots els seus serveis i les seves àrees. És un èxit professional conjunt.

Al Grup SOM VIA ens mou el compromís amb les persones i també ens mou el procés de millora constant. Per això, la garantia que ofereix el segell EFQM és la nostra millor carta de presentació. És el resultat d’una feina en xarxa ben feta, eficient i eficaç, amb l’objectiu d’aportar les millors oportunitats i serveis als que més ho necessiten. EFQM és també un segell de garantia i de transparència, i és amb aquesta signatura de màxima garantia que volem posicionar-nos davant totes aquelles persones, entitats i empreses que d’una manera o d’altra participen i aposten pels nostres projectes.

Ara fa dos anys que vam començar la implantació del model i, sota el treball de coordinació de l’Elena Ventura des de l’Àrea de Gestió de Qualitat del Grup, hem aconseguint la qualificació 300+. Tots sabem que a totes les àrees i Serveis del Grup comptem amb els professionals més compromesos i sabem que aquest certificat és un estímul per a continuar dia a dia i amb persistència en aquesta línia de millora constant.