El passat 24 de juliol, la Sra. Luisa Güell, en representació d’ASTE BCN i el Sr. Jaume Viaplana, President del Grup SOM VIA van signar un conveni de col·laboració entre les dues entitats amb l’objectiu de donar una millor qualitat de vida al col·lectiu de les persones grans i fomentar el voluntariat.

D’aquesta manera, gràcies a aquest conveni i al treball conjunt, sumem esforços per possibilitar que les persones grans tinguin un major suport emocional a través del voluntariat i a través del desenvolupament actiu de recursos adreçats a la millora de l’autonomia, l’autoestima i l’estimulació de les persones grans de la Residència Avis en Família.

Des d’ASTE BCN i Grup SOM VIA tenim molt clar que contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones grans és rebre i donar, és una trobada incondicional de satisfacció mútua entre persones: afecte, converses, ajuda, històries, ensenyament i encara més, entendre les persones grans ens aporta. No hi ha retrets. Són autèntics exemples de superació i de vida i ens ensenyen cada dia tot allò que realment importa.

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies