La Jornada Salut Mental i Jo, organitzada pel Grup SOM VIA el passat dia 5 d’octubre a la seu del Col·legi Oficial de Metges de Barcelona, ha tingut una gran acollida per part del nombrós públic assistent, tant pel seu format innovador com per la seva aportació i contingut. Entre tots hem aconseguit generar una nova mirada en la sensibilització i alhora reclamar un impuls en l’atenció professional comunitària.

Vam tenir la fortuna de comptar amb una presentadora de primera línia: la periodista i psicòloga Silvia Cóppulo. Ella va conduir l’acte amb tota la seva implicació. A més, va mantenir una tertúlia en directe amb quatre dels nostres ponents del programa Ments Despertes, amb aquella intimitat i confiança que ella sap transmetre en les seves entrevistes… per fer sortir una realitat social que cal reivindicar.

Ella ha publicat a El Periódico l’article d’opinió que us oferim en aquest enllaç.

Us recomanem que no us el perdeu

https://www.elperiodico.com/es/opinion/20181010/mentes-despiertas-7081858

Gràcies Sílvia pel teu compromís!!!

 

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies