Després de les merescudes vacances d’estiu, us donem la benvinguda al nou curs i tornem carregats de novetats que us anirem descobrint durant les pròximes setmanes.

Avui us volem presentar a un col·laborador del Grup SOM VIA, ell és el Toni Alcocer, psicòleg i membre del programa  Psicoxarxa Solidària del Col·legi de Psicologia de Catalunya.

Ell acompanya periòdicament al grup de ponents de MENTS DESPERTES a reflexionar sobre la tasca de prevenció i lluita anti estigma. La seva valoració i rigor en el treball ens aporta una important visió experta per continuar la construcció d’un projecte ambiciós, un excel·lent mecanisme educatiu, social i personal que apropa la psicologia a contextos educatius, que deixa palesa la necessitat d’implicació del professorat davant els hàbits saludables de l’alumnat i que aporta un missatge en primera persona que arriba a l’aula sobre la malaltia mental.

Per la 8ªedició el Toni Alcocer i el Col·legi de Psicologia continuaran acompanyant als ponents de manera regular.

Benvingudes i benvinguts a la nova temporada!!

 

 

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies