Des del Grup Pro Avis apostem per la via de la formació contínua i és per això que hem organitzat quatre cursos de formació destinats als professionals del Grup, per romandre actualitzats i perquè sabem com interfereix en el desenvolupament personal i professional d’una persona. D’aquesta manera hem volgut realitzar un seguit de cursos a mida relacionats amb els nostres serveis. Els cursos estan dissenyats amb la col·laboració de la Fundació Pere Tarrés i s’han desenvolupat durant el mesos de novembre i desembre del 2017.

Vam començar amb una formació de Primers Auxilis, per reciclar-nos i ser capaços d’oferir els primers auxilis necessaris en situacions d’urgència, i desenvolupar la capacitat d’actuació i col·laboració amb la resta de l’equip davant de determinades situacions urgents.

Actualment, l’atenció centrada en la persona ja no és un concepte nou. És una evidència que aquesta filosofia és la manera en què tots desitjaríem ser atesos, en cas que ho necessitéssim. En aquest sentit, es va oferir un curs pràctic d’ACP per interioritzar i aprofundir en els diferents aspectes relacionats amb el model centrat en la persona.

La tercera formació va se sobre el Sistema de Gestió de Qualitat, per tal de conèixer la importància de tenir i seguir aquest sistema del Grup. I per últim, els professionals que treballen en serveis que ho requereixen, van realitzar la formació de manipulació d’aliments, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries. 

Estem segurs que aquestes formacions ens ajudaran a seguir millorant el nostre dia a dia!

IMG_8590

20171115_093851

Vols coneixe’ns?

©2014 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Avís legal

User Login

Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar nuestros servicios y mostrarle publicidad relacionada con sus preferencias mediante el análisis de sus hábitos de navegación. Si continua navegando, consideramos que acepta el uso. Puede cambiar la configuración u obtener más información aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies