El Grup SOM VIA va presentar als professionals de l’Hospital de la Mare de Déu de la Mercè de Barcelona la metodologia, estructura, objectius i impacte que, com a recurs de capacitació personal i estímul, representa el programa Ments Despertes per a les persones amb diagnòstic en salut mental.

L’objectiu va ser aportar els set anys d’experiència, coneixements tècnics i valor de Ments Despertes entre els més de quaranta professionals de l’atenció assistencial directa i de gestió dels diferents serveis de l’Hospital de la Mercè, un dels equipaments especialitzats en l’atenció integral en salut mental de la ciutat amb més prestigi i un dels recursos assistencials de Germanes Hospitalàries, una institució estesa per tot el món i present a 26 països d’Europa, Amèrica, Àsia i Àfrica.

La conclusió de la nostra participació en la formació interna va donar lloc a un balanç molt positiu i satisfactori, tant per al Grup SOM VIA com per als professionals assistents. Agraïm especialment aquesta oportunitat a l’Hospital de la Mercè-Germanes Hospitalàries.

Vols coneixe’ns?

Canvi d’Aires

Jornada Salut Mental i Jo

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies