Conversem avui amb la Teresa, una de les nostres Auxiliars de Geriatria de la Residència Avis en Família. És la treballadora amb més expertesa del Grup SOM VIA, amb més de vint anys de professionalitat en l’acompanyament de les persones.

Coneix els resultats d’allò que fa. Ella està orgullosa de poder construir un espai de convivència, amb professionalitat i proximitat, de tu a tu i de persona a persona. La importància de la cultura del detall i l’eficiència d’una metodologia que transmet als seus companys, perquè entendre i aprendre de les persones fa millorar el dia a dia i permet sumar resultats en comoditat i benestar.

Conviure i acompanyar les persones és el que és seu. Ella parla d’un valor: tractar les persones com vols que et tractin a tu. Compromís i respecte.

Vint anys de petites accions i feina ben feta. Intensa, perquè dia a dia veu de prop la vida, un camí bonic i també complex. El seu desig és que tothom a qui acompanya sigui feliç.

I somriu… perquè ella sap que ho aconsegueix!

Vols coneixe’ns?

Jornada Salut Mental i Jo

Canvi d’Aires

Sigues Patrocinador!

©2014-2019 Grup Som Via Tots els drets reservats. Powered by Vänster and Lei - Política de privacitat - Avís legal

User Login

Aquest lloc web fa servir galetes tècniques. Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes l'ús de cookies. Consulta la nostra Política de privacitat per a més informació. aquí

ACEPTAR
Aviso de cookies